LJUBAVNA PISMA DUŠI – radionica komunikacije, disajnih tehnika i kreativnog pisanja, 01.03.

Pišemo li još ljubavna pisma? A svi ih volimo primiti….

No, jeste li se zapitali kako bi bilo da prvo napišete ljubavno pismo sebi?

I prvo porazgovarate sa svojom dušom … jer u tom ste ljubavnom odnosu trajno i stalno i najvažniji sudionik.

Razgovor s dušom – radi se o osobnoj, autentičnoj komunikaciji, s tim aspektom sebe, autentičnim povezivanjem sa sobom, s dušom, kroz disajne tehnike i kreativno pisanje

Što bi se dogodilo da u svakom trenutku istinski izražavamo sebe? Kakav bi to život bio u kojem je prioritet izraziti se u potpunosti? Život iz duše nudi vibraciju koja poziva upravo takve događaje, ljude i situacije koji su u skladu s našim najvišim potrebama duše. Rezultati toga su duhovna cjelovitost i jasnoća uvida u samoga sebe.

Pisanje je oduvijek bio ventil kroz koji su umjetnici izražavali unutrašnja stanja, puštajući sve što nije potrebno kako bi došli do esencije vlastite istine.

Što ćemo raditi na radionici?

Radionica „ Razgovori s dušom „ bavi se metodama povezivanja sa finim titrajima duše koja se izražava kroz – srce. Kroz metode rada : tehnike disanja za povezivanje uma i tijela, te kreativno pisanje kao metodu izražavanja kroz srce i osjećaje otpuštamo kontrolu nad onim što će izaći i dopuštamo svojoj duši da osjeća i da se izražava kroz pisanje sa energijom ljubavi; šaljući nam poruke najvišeg dobra u sadašnjem trenutku.

Izražavanje kroz takvu kreaciju oslobađa nas i daje dopuštenje drugima da izraze svoju autentičnu istinu življenja u ovdje i sada.

Kome je namijenjena radionica? 

Radionica je namijenjena svima koji imaju potrebu izraziti sebe više, ljudima koji vole stvarati svoju stvarnost u skladu sa potrebama vlastitog srca, osobama koje osjećaju da se nikada nisu povezali sa svojom istinom i vlastitim snovima , ljubavnicima i pjesnicima, te onima koji će to tek postati.

Vrijeme održavanja: subota, 01.03.2014. od 19.00 – 21.00

Mjesto održavanja: Apolon centar, Zagreb, Derenčinova 1 (4.kat)

year of the horse

SVE RIJEČI

Sve riječi

koje sam rekla

u samoći

bile su upućene

Jednom i Voljenom.

Sve riječi

koje izlaze

pišući svoju

Dušu

bit će upućene Jednome

I Voljenom.

U toj Ljubavi slobodni smo

dati si

dopuštenje

saznanja  tko smo

Sada

i tko smo

oduvijek bili

i tko drži ključeve

Kreatora u nama.

by Katarina Perković

Tehničke i praktične napomene:

1. molimo dođite komotno odjeveni, da se za svoje kreativne procese disanja i pisanja, možete udobno smjestiti na prostirkama na podu

2. molimo ponesite svoje papire, bilježnicu i pribor za pisanje, a po želji i bojice 🙂

O voditeljici:

Autorica radionica je mag. politologije Katarina Perković, voditeljica tehnika Transformacijskog i Preporađajnog disanja u Apolon centru od 2011.g . Tehnike disanja su je počele zanimati kroz sport i borilačke vještine, da bi ih ih kasnije implementirala u svakodnevnicu istražujući njihovo djelovanje i primjenu na zdravlje, kvalitetu života, posao i međuljudske odnose. Nakon školovanja za instruktoricu transformacijskog disanja kod Chantal Gressard učenice Sondre Ray , autorice poznatih knjiga sa područja samorazvoja i pozitvnog razmišljanja , započinje sa pohodom na zdravije stilove života održavši do sada više od pedesetak radionica iz različitih sfera življenja … Uz transformacijsko disanje voli meditaciju , prirodu i sve što je čini sretnom.

PREDBILJEŽBE