RODITELJI I DJECA – U SMJEHU ZAJEDNO! radionica,2014.

Nakon naših već poznatih radionica smijeha i seminara Joge smijeha za odrasle, srdačno vas pozivamo na novu radionicu koju smo pripremili za vaše najmlađe, za djecu mlađe dobne skupine: Roditelji i djeca „ U smijehu zajedno“!

Dolazak je u parovima jedno dijete – jedan roditelj.

Preporučena dob djeteta: od 3 – 6 godina

Trajanje radionice: otprilike 60 minuta (sat vremena)

Donacija: za oboje, uključuje jednog roditelja i jedno dijete: 50 kn

Joga smijeha za djecu i roditelje

Djetinjstvo je doba kada djeca vode život sa malo stresa, pun samoistraživanja i igre. To je vrijeme radosti i bezuvjetnog smijeha, većina djece osmijehne  se i do 300 puta na dan.

Suvremena proučavanja su pokazala da u tom periodu djetinjstva obilježenom svakodnevnom igrom stvaramo emocionalnu inteligenciju, koja je sada priznata kao glavni odlučujući faktor za dugoročni uspjeh u životu i karijeri.

Tijelo u razvoju zahtijeva intenzivne fizičke aktivnosti kroz igru, kako bi djeca naučila motoričke vještine, pravilno se razvijala i suočavala s brzim rastom. Putem igre, mi razvijamo emotivne i socijalne vještine i učimo kako se boriti u različitim situacijama – vještine koje će kasnije odrediti i utjecati na veći dio našeg života.

Igrajmo se zajedno kroz smijeh, budimo dio dječjeg svijeta kroz jednostavne vježbe smijeha, uključimo smijeh u našu svakodnevnu komunikaciju , dopustimo da nas vlastita djeca nečem pouče.

Na radionici ćemo se lagno istezati, vježbati, disati i raditi vježbe smijeha:)

Mobitele i video igrice ćemo ostaviti u garderbi i posvetiti ćemo se jedni drugima kroz igru i smijeh.

Voditeljica: Danijela Biondić-Vidaković, međunarodna certificirana učiteljica i voditeljica „yoge smijeha“ http://www.vibida.hr/

Mjesto održavanja: Zagreb, Apolon Centar, Derenčinova 1 (4.kat)

Vrijeme održavanja: subota, 15.02.2014. od 11:00 – 12:30 sati

Donacija: za oboje, uključuje jednog roditelja i jedno dijete: 50 kn

PREDBILJEŽITE NAS!

Objavio Apoloncentar Zagreb

Holistic Centre - Family & Eco Friendly Lifestyle Club

%d blogeri kao ovaj: