LJUBAV PREMA SEBI – OBILJE: Radionica transformacijskog disanja, 26.01.

Radionica „Ljubav prema sebi, obilje“ – bavi se uzročno posljedičnom vezom između povisivanja sebeljubavi čišćenjem i transformacijom misli, osjećaja i obrazaca i svega što stoji između nas i života kojeg želimo živjeti. Razvojem osjećja za vlastito, “autentično obilje”, ono koje dolazi sa mjesta osobne usklađenosti između onoga što želimo i onoga što već jesmo.

Radionica Transformacijskog disanja

Vrijeme održavanja: nedjelja, 26.01.2014. od 15:00 -18:30 sati

Mjesto održavanja: Apolon centar, Zagreb, Derenčinova 1 ( 4.kat) 

Na radionici učimo koji su najčešći obrasci koji stoje na putu autetičnog obilja i sebeljubavi , te kako ih otpustiti i integrirati nove informacije o obilju sa mjesta koje je najbolje za nas . Radionica počinje u 15:00 sati i traje do 18.30, sadrži četrdesetominutni session disanja sa voditeljicom, te dijeljenje iskustava i odgovore na individualna pitanja .

O tehnici transformacijskog disanja

Transformacijsko disanje je tehnika emocionalnog dekodiranja, čija je svrha otpuštanje prošlih događaja, misli , emocija , situacija te svih dijelova stvarnosti koje više nisu u skladu sa onime što hoćemo živjeti. Život u sadašnjem trenutku zahtijeva određene „prilagodbe“ od kojih se većina njih odnosi na kreativno djelovanje sa mjesta svjesnosti i odgovornosti za sve aspekte vlastite stvarnosti. Osnovne opće dobrobiti transformacijskog disanja su:

  • oslobađanje utjecaja stresa i opća relaksacija
  • oslobađanje od utjecaja prošlih negativnih situacija na naš sadašnji život
  • otpuštanje blokirajućih stanja
  • potenciranje radosti i životnog entuzijazma
  • poboljšanje kvalitete disnja doprinosi bržoj regeneraciji tijela,
  • djelujući putem absorpcije kisika u tijelu pomlađuje organizam

Dah je spona izmađu uma i tijela a ova tehnika tu vezu produbljuje intenzivom 40-minutnog disanja tokom kojeg se „čistimo“ od starih ,blokirajućih obrazaca, misli i emocija, dopuštajući svome tijelu da stvori nove referentne točke po kojima pamti ono što smo odlučili kreirati ,tj. nove više misli kojima težimo vibrirati. Radionica je upotpunjena sa sessionom 40 minutnog disanja u prisutnosti voditeljice i odgovore na pitanja koje se uvijek pojave.

O voditeljici :

Autorica radionica je mag. politologije Katarina Perković, voditeljica tehnika Transformacijskog i Preporađajnog disanja u Apolon centru od 2011.g . Tehnike disanja su je počele zanimati kroz sport i borilačke vještine , da bi ih kasnije implementirala u svakodnevnicu istražujući njihovo djelovanje i primjenu na zdravlje, kvalitetu života, posao i međuljudske odnose. Nakon školovanja za instruktoricu transformacijskog disanja kod Chantal Gressard, učenice Sondre Ray i autorice poznatih knjiga sa područja samorazvoja i pozitvnog razmišljanja , započinje sa pohodom na zdravije stilove života održavši do sada više od pedesetak radionica iz različitih sfera življenja. Uz transformacijsko disanje voli meditaciju, prirodu i sve što je čini sretnom..

Sudjelovanje na radionici: 200 kn, plaća se pri dolasku .

PREDBILJEŽBE