Besplatno predavanje: LAGAN I BRZ POROĐAJ uz hipnozu

Za trudnice i sve ostale koje zanima!

Predavanje Lagan i brz porođaj uz hipnozu traje 30 minuta, nakon toga možete postavljati pitanja o svemu što vas zanima.

Lagan-i-brz-porod-web-185x300Hipnoza se već tisućama godina primjenjuje za brojne tegobe tijela i duha, kao i za lakše začeće i porođaj bez bolova. Saznajte više o tome kako se uz hipnozu vaš porođaj može odvijati upravo onako kako vi želite.

Za polaznice vježbanja za trudnice Danijela Lovinčić, certificirani hipnoterapeut škole OHTC tvrtke Zdrava glava d.o.o. održat će informativno predavanje o laganom i brzom porođaju uz hipnozu 05.12.2013. u 11:30h u prostorijama Centra Apolon.

Ovaj način porođaja pogodan je za trudnice koje žele potpuno prirodan porođaj, te za one koje su se odlučile za epiduralnu analgeziju, kako bi izdržale od trenutka kada trudovi počnu pa do dobivanja epiduralne analgezije. Ako je potreban kirurški zahvat, hipnoza će ubrzati oporavak. Velike su prednosti ovakvog porođaja i za bebu, koja na svijet dolazi bez traume, jer se uz hipnozu sve odvija u pravom trenutku i na najbolji način. Nakon predavanja koje traje 30 minuta trudnice će moći postavljati pitanja o svemu što ih o ovoj temi zanima.

Svaka trudnica koja se odmah nakon predavanja odluči za Radionicu za lagan i brz porođaj na dar dobiva voucher na 10% popusta za prvi dolazak u Zdravu glavu.

porod-uz-hipnozu-2-1024x692

Vrijeme održavanja: četvrtak, 05.12. 2013. od 11:30 -12:00 sati (poslije sata vježbanja za trudnice)

Mjesto održavanja: Apolon centar, Derenčinova 1 (4.kat), Zagreb

Predavanje je besplatno.

Više: http://zdravaglava.hr/porod-uz-hipnozu/
http://zdravaglava.hr/wp-content/uploads/2013/02/Letak_Hipnoza-za-porodjaj-WEB.pdf

PRIJAVE (OBAVEZNE): molimo najavite svoj dolazak na email adresu:

snjezana.krcmar@zdravaglava.hr s vašim imenom i prezimenom i brojem telefona.

Prijave se primaju zaključno s utorkom 03.12.2013. u 24 h. U srijedu, 04.12.2013. svi će zainteresirani dobiti potvrdu o održavanju predavanja.