Seminar TRI PRINCIPA – put do unutarnjeg mira i radosti postojanja

Romana Đekić 3principaKada imamo unutarnji mir, ne bojimo se života…

Kada se ne bojimo života, slobodni smo…

I još bolje…

Kada smo slobodni, život kakav želimo dolazi nam s lakoćom…

gotovo sam od sebe… jer, vanjski život je samo odraz našeg unutarnjeg stanja.

Nakon vrlo posjećenog uvodnog predavanja Romane Đekić u 10.mj. 2013., gdje se tražio stolac viška :),- Istina sadašnjeg trenutka- Ključ za preobrazbu, s veseljem vas pozivamo na Romanin seminar o toj temi, gdje i vi možete, na vrlo lak i jednostavan način, bolje razumjeti Tri principa i i samim tim doći do urođenog zdravlja i unutarnjeg blagostanja.

Za velike promjene dovoljan je jednostavan pomak u svijesti

Do ove slobode i neizmjernog bogatstva koje imamo u sebi možemo doći kroz razumijevanje Tri principa (Um, Svijest i Misao) i načina na koji je kroz njih kreirano svako naše iskustvo.

Seminari se sastoje od jednostavnog razgovora i druženja, možemo reći „bivanja“, kroz koje dolazi do dubokih unutarnjih spoznaja.One uzrokuju pomake u svijesti i promjene u percepciji, otpuštanje psiholoških obrazaca i potisnutih emocija, bez upotrebe ikakvih vježbi i tehnika. Život postaje jednostavniji i lakši, a istovremeno bogatiji i ispunjeniji.

Tri principa – Urođeno zdravlje

Tri principa (Um, Svijest i Misao) se već 40-tak godina s velikim uspjehom koriste u svijetu za poboljšanje svih životnih  područja – mentalnog i emocionalnog zdravlja i blagostanja, za poslovne i sportske uspjehe, osobni rast i razvoj. Podučavaju se u školama, bolnicama, centrima za beskućnike, zatvorima, poslovnim korporacijama i privatnim savjetovalištima. Jedan od projekata dobio je i Kalifornijsku nagradu za mir.

Više o Tri principa na http://romanadekic.com/tri_principa.php

Svjedočanstva: http://romanadekic.com/svjedocanstva.php

Prijave obavezne Romani na+385 (0) 91 760 8902 ili romana.dekic@hi.t-com.hr

Više na http://romanadekic.com/seminar_zagreb.php

O voditeljici:

romana_dekicRomana Đekić je učiteljica Tri principa i konzultantica svjesnog življenja. Nakon što joj je doživjela značajnu unutarnju promjenu po upoznavanju s Tri principa, ostavila je do tada uspješnu karijeru kao homeopat te se posvetila širenju ovog jednostavnog i moćnog učenja. Osim u Hrvatskoj radi i u Dublinu kao mentor na profesionalnom kursu za trenere Tri principa pod nazivom Three principles facilitator training (http://www.theinsightspace.com/training.html ).

Romana Đekić

Mob: +385 (0) 91 760 8902

Tel: +385 (0) 47 414 925

E-mail: romana.dekic@hi.t-com.hr

Web: www.romanadekic.com

FB: https://www.facebook.com/romanadekic1

FB Tri principa: https://www.facebook.com/3p.lifetransformation

Objavio Apoloncentar Zagreb

Holistic Centre - Family & Eco Friendly Lifestyle Club

%d blogeri kao ovaj: