“Ljubavni odnosi” – nova radionica Transformacijskog disanja

Nakon iznimno uspješnih  radionica Uvodnog tečaja Transformacijskog disanja, održanih na teme: Preobrazba osobne laži – Opraštanje i osvještavanje osobne nevinosti –Ljubav prema sebi i obilje, na vaš zahtjev ponavljamo, te vas srdačno pozivamo na novi jesenski susret uz temu:
LJUBAVNI ODNOSI –  RADIONICA TRANSFORMACIJSKOG DISANJA

Transformacijsko disanje 11.2013 nebo

Radionica „Ljubavni odnosi“ bavi se tematikom međuljudskih odnosa ukorijenjenih u sadašnjem trenutku umjesto na utiscima iz prošlosti, prošlim traumama i projekcijama slika iz odnosa roditelj-dijete.

Novi ljubavni odnosi koji su utemeljeni na komunikaciji, poštovanju i  referiraju na najdublju esenciju ljudskoga bića, mijenjaju koncept odnosa i pogleda na veze, ne samo između  ljudi koji su u romantičnim vezama/ odnosima, već i u  odnosima sa kolegama, slučajnim prolaznicima, prijateljima i onima koje ćemo tek upoznati.

Kome je namijenjena radionica

Namijenjena je parovima, ali i osobama koje nisu u vezama, onima koji bi  htjeli ostvariti nove odnos/e utemeljene na ljubavi  i  osobama koje rade na kvaliteti najvažnijeg odnosa u svom životu; sa samim sobom.

O radionici

Nakon uvodnog dijela o kojem govorimo o odnosima kakvi jesu i onome što očekujemo nakon ove radionice, nastavljamo sa upoznavanjem 6 najčešćih negativnih obrazaca u vezama koje prenosimo  iz djetinjstva i roditeljskih odnosa i upoznajemo se sa tehnikama transformacije obrazaca u odnosima. Radimo u grupi i u parovima proširujući dosadašnji koncept povjerenja, davanja i primanja  pažnje, sigurnosti i izvjesnosti. Radionica je upotpunjena sa  sessionom 40 minutnog disanja u prisutnosti voditeljice i odgovorima na pitanja.

O tehnici transformacijskog disanja

Transformacijsko disanje je tehnika emocionalnog dekodiranja, čija je svrha otpuštanje prošlih događaja, misli, emocija, situacija te svih dijelova stvarnosti koje više nisu u skladu sa onime što hoćemo živjeti. Život u  sadašnjem trenutku zahtijeva određene „prilagodbe“ od kojih se većina njih odnosi na kreativno djelovanje sa mjesta svjesnosti i odgovornosti za sve aspekte vlastite stvarnosti.

Dobrobiti transformacijskog disanja

  • oslobađanje utjecaja stresa i opća relaksacija
  • oslobađanje od utjecaja prošlih negativnih situacija na naš sadašnji život
  • otpuštanje blokirajućih stanja
  • potenciranje  radosti i životnog entuzijazma
  • poboljšanje kvalitete disnja doprinosi bržoj regeneraciji tijela, djelujući putem absorbcije kisika u tijelu
  • pomlađuje organizam

Dah je spona između uma i tijela

a ova tehnika tu vezu produbljuje intenzivom 40-minutnog disanja  tokom kojeg se „čistimo“ od starih blokirajućih obrazaca, misli i emocija, dopuštajući svome tijelu da stvori nove referentne točke po kojima pamti ono što smo odlučili kreirati, tj. nove više misli kojima težimo vibrirati. Radionica je upotpunjena sa sessionom 40 minutnog disanja u prisutnosti voditeljice i odgovore na pitanja koje se uvijek pojave.

O voditeljici

Autorica radionica je mag. politologije Katarina Perković, voditeljica tehnika Transformacijskog i Preporađajnog disanja u Apolon centru od 2011.g. Tehnike disanja su je počele zanimati kroz sport i borilačke vještine, da bi ih kasnije implementirala u svakodnevnicu istražujući njihovo djelovanje i primjenu na zdravlje, kvalitetu života, posao i međuljudske odnose. Nakon  školovanja za instruktoricu transformacijskog disanja kod Chantal Gressard, učenice Sondre Ray, autorice poznatih knjiga  sa područja samorazvoja i pozitvnog razmišljanja, započinje sa pohodom na zdravije stilove života održavši do sada više od  pedesetak  radionica iz različitih sfera življenja. Uz transformacijsko disanje voli  meditaciju, prirodu i sve što je čini sretnom.

Trajanje radionice: radionica traje od 14.30 do 18.30

Mjesto održavanja: Apolon centar, Derenčinova 1 (IV. kat)

Google Maps – Derenčinova ulica 1, Zagreb, Croatia

 PREDBILJEŽI ME