Besplatno predavanje srijedom: SAMOMASAŽOM unaprijedite svoje zdravlje, 20.11.

Koliko puta tijekom dana osjećate napetost u tijelu ili ste pod intenzivnim stresom? Trebate poći na vrlo važan sastanak, održati prezentaciju, napisati izvještaj do određenog vremena, u međuvremenu ste dobili još dva radna zadatka kojima trebate posvetiti pažnju i vrijeme, a bol u glavi je neizdržljiv i pitate se kako ćete izdržati ovaj dan. Ili radite cijelo jutro bez prestanka,  i u 3 sata popodne shvatite da vam je slabo jer ništa niste okusili od jutra, intenzivna bol u želucu podsjeća na nekoliko, na brzinu, popijenih kava, a napetost u vratu i ramenima postaje sve intenzivnija. Da ne spominjemo sve one čudesne trenutke kad balansiramo između spremanja obroka, smirivanja razmirica među djecom, odgovaranja na telefon koji neprestano zvoni, odvođenja djece na brojne slobodne aktivnosti, i na kraju dana zaspemo, iscrpljeni, a lista planiranog posla nije još dovršena…

Svi mi tako često dnevno prolazimo kroz različita stresna iskustva koja su jednako tako često praćena bolom u nekom dijelu tijela. Kako se nosimo s takvim situacijama? Ako se uspijemo dobro organizirati i vodimo računa o svom zdravlju možda se bavimo nekim sportom, zdravo se hranimo, možda idemo i redovno na masažu, jednom tjednom ili jednom mjesečno. No, što radimo  kad ne stignemo redovno obavljati naše rituale, ili smo na putu, ili su djeca bolesna?

Na ovom besplatnom predavanju objasnit ćemo zbog čega je samomasaža važna, kako nam ta jednostavna tehnika može pomoći u svakodnevnom  ritmu života i kako nam može biti podrška u otpuštanju stresa, poboljšanju cirkulacije, otpuštanju napetosti u mišićima vrata, glave, leđa,  a time i u unaprjeđenju kvalitete života i poboljšanju zdravlja.

Predavanje je mali uvod u vikend radionicu „Buđenje žene – Samomasažom do boljeg zdravlja“ koja će se održati u Apolon centru 23. i 24.11.2013. (subota i nedjelja).

O voditeljici radionice:    

Branka Barović, kroz brojna zanimanja za koja se educirala tijekom života kao dipl. oecc, maserka,  NLP majstorica, trenerica, life coach, majstorica i učiteljica reikia, dugi niz godina bavi se i različitim vrstama rada na tijelu. Vodi radionice za osobni rast i razvoj, posebno namijenjene ženama. Osobno iskustvo i dobrobiti primjene kombinacije znanja i vještina u vlastitom životu potaknule su želju za prijenosom dijela znanja i informacija, kako bi što veći broj žena mogao unaprijediti kvalitetu svojih života.

Besplatno predavanje će se održati u srijedu, 20.11.2013. od 18.00- 19.30

Objavio Apoloncentar Zagreb

Holistic Centre - Family & Eco Friendly Lifestyle Club

%d blogeri kao ovaj: