Besplatno predavanje srijedom: ISTINA SADAŠNJEG TRENUTKA – KLJUČ ZA PREOBRAZBU, 9.10.

Sadašnji trenutak može biti čaroban. Može biti moćan. Može biti transformirajući.

Ako ste ikada imali duboko iskustvo sadašnjeg trenutka, tada znate da je to osjećaj bezvremenosti, spokojstva i ispunjenosti. U tom stanju svijesti problemi ne postoje.

sunrise_shadowSadašnji trenutak, u stvari, nije u vremenu i u prostoru. To je jedna posebna dimenzija. U toj dimenziji se nalazi i korijen našeg bića, naša esencija. U tom mjestu se kriju odgovori na sve probleme koje imamo, na svu patnju i stres koje doživljavamo. U njoj se krije i moć naše preobrazbe.

Kada uronimo u ovu dimenziju, promjene u nama i našim životima događaju se same od sebe, bez primjenjivanja bilo kakvih tehnika. Događaju se kroz unutarnje uvide i spoznaje. Oni uzrokuju pomake u svijesti i promjene u percepciji, otpuštanje psiholoških obrazaca i potisnutih emocija. Život postaje puno jednostavniji i lakši.

Na predavanju ćemo popričati kako do toga možemo doći kroz razumijevanje tri univerzalna životna aspekta koji su baza svakog našeg iskustva. To su Um, Svijest i Misao, a nazivamo ih Tri principa ili Urođeno Zdravlje.

Veselimo se zajedničnom druženju!

Vrijeme održavanja:  09.10.2013. u 18:00 sati

Mjesto: Apolon centar, Derenčinova 1 (4. kat), Zagreb

Više o Tri principa na http://romanadekic.com/tri_principa.php

Tri principa se već 40-tak godina s velikim uspjehom koriste u svijetu za poboljšanje svih životnih  područja – mentalnog i emocionalnog zdravlja i blagostanja, za poslovne i sportske uspjehe, osobni rast i razvoj. Podučavaju se u školama, bolnicama, centrima za beskućnike, zatvorima, poslovnim korporacijama i privatnim savjetovalištima. Jedan od projekata dobio je i Kalifornijsku nagradu za mir.

O voditeljici:

romana_dekicRomana Đekić je edukator Tri principa i konzultantica svjesnog življenja. Nakon što joj je doživjela značajnu unutarnju promjenu po upoznavanju s Tri principa, ostavila je do tada uspješnu karijeru kao homeopat te se posvetila širenju ovog jednostavnog i moćnog učenja. Osim u Hrvatskoj radi i u Dublinu kao mentor na profesionalnom kursu za trenere Tri principa pod nazivom Three principles facilitator training (http://www.theinsightspace.com/training.html ).

Romana Đekić

Mob: +385 (0) 91 760 8902

Tel: +385 (0) 47 414 925

www.romanadekic.com

Predbilježbe:

Predavanje je javno i besplatno. S obzirom na ograničenje veličinom prostora, molimo da se predbilježite na e-mail: romana.dekic@hi.t-com.hr ili mob 091 760 8902 (osim od subote do ponedjeljka – tada se prijavite na 098 176 5098 Valentina).