„Joga smijeha“ certificirani vikend seminar za voditelje, u Zagrebu, 16. i 17.11.

Vježbe smijeha postaju snažan alat za rješavanje stresa na fizičkom, mentalnom i emocionalnom planu.

Kome je namjenjen? Ova znanstveno dokazana učinkovita tehnika namjenjena je svima koji rade sa ljudima, zdravstvenim djelatnicma, socijalnim radnicima, učiteljima….  Korisnom se pokazala i kod managera, turističkih animatora..,ukratko metoda je namjenjena svima koji žele ovaj pristup uklopiti i koristiti kao dodatak vlastitoj praksi i onima koji bi se voljeli osjećati lakšima, opuštenijima u svakodnevnim situacijama, osloboditi se svakodnevnog stresa i tenzije u međuljudskim kontaktima, usavršiti vještine samoizražavanja, te ojačati samopouzdanje i osloboditi vlastitu kreativnost.  

 

 

 

 

 

 

 

 

Molimo Vas da akontaciju platite u roku i o tome nas obavijestite na gore navedeni tel. ili mail kako bi mogli na vrijeme pripremiti skripte i cd-e potrebne za uspješno praćenje seminara.

Na seminar treba ponijeti : udobnu odjeću ( trenirka i sl.), deblje čarape (vježbamo u čarapama), bilježnicu i olovku, mali poklon za razmjenu.

Mjesto održavanja seminara za voditelje:  Apolon centar, Derenčinova 1/IV, Zagreb,

Vrijeme održavanja vikend seminara za voditelje: 16. i 17.11. 2013. (subota i nedjelja)

Po završetku seminara dobivate međunarodni certifikat koji Vam omogućava kreiranje i vođenje vlastitih treninga smijeha u fitness centrima, turističkim destinacijama, školama, umirovljeničkim domovima, održavanje predavanja i prezentacija, vođenje team buildinga …i naravno pokretanje vlastitog kluba smijeha :).

Napomena: Udruga “Vi-Bi-Da” zadržava pravo otkazivanja seminara, a uplaćena sredstva će uplatiteljima biti vraćena do 22.11.2013.g..

Pridružiti nam se možete i na Facebook-u: klub smijeha Vibida i tako pratiti naše aktivnosti ili na www.vibida.hr
danijela biondić vidakovićDOBRO NAM DOŠLI -:)

predsjednica Udruge “Vibida”:

Danijela Biondić-Vidaković

PRIJAVNI LIST: SVIMA KOJI SE PREDBILJEŽE, BIT ĆE E-MAILOM POSLAN PRIJAVNI LIST

PREDBILJEŽI ME

S veseljem Vas očekujemo!

Lijepi pozdrav i osmjeh,

Dvije udruge za poboljšanje kvalitete života u suradnji: Udruga ViBiDa, www.vibida.hr  ,predsjednica udruge “Vibida” i učiteljica i voditeljica seminara, Danijela Biondić-Vidaković i Udruga Apolon, centar za zdrave stilove života iz Zagreba.

linkovi

 

Objavio Apoloncentar Zagreb

Holistic Centre - Family & Eco Friendly Lifestyle Club

%d blogeri kao ovaj: