TV prilog: VIDEO- Vježbe poslije porođaja sa vašom bebom

Drage naše mlade mame, pozivamo Vas da nam se pridružite na vježbanju i masaži sa svojom bebom! Program “Aktivno Majčinstvo”: vježbanje i druženje za mame i relaksirajuća masaže za bebe učinit će vaše prve zajedničke mjesece aktivnima i uzbudljivima!
Porođaj i vraćanje u formu: želja svake žene
Svaka se mama nakon poroda želi što prije vratiti u formu

Otprilike dva do tri mjeseca poslije porođaja, kada se tijelo potpuno oporavi, a Vi i beba polako počinjete usvajati ritam dojenja i spavanja, preporučuje se početak vježbanja kako bi se Vaše tijelo što prije vratilo u nekadašnju formu. Sve je to lijepo, pomislit ćete, ali nije lako organizirati čuvanje bebe u jutarnjim satima, a uostalom, prvih par mjeseci ni Vi se možda ne želite odvajati od svog malog zlata. Idealno bi bilo da možete negdje vježbati i ujedno biti u društvu svoje bebe, gdje bi je mogli nahraniti, uspavati, presvući ili se jednostavno igrati i maziti s njom. Uzimajući sve to u obzir osmislili smo poseban novi program za Vas: Vježbe za mame i bebe 

Termini: SRIJEDOM od 11:00 -12:00 PETKOM od 11:15 -12:15

Mjesečna članarina: 250 kn

Lokacija: Martićeva 14c (preko puta slastičarnice Mala Venecija)

OBAVIJEST: VJEŽBANJE ZA MAME I BEBE U NOVOM PROSTORU! Zbog lakšeg pristupa mamama s kolicima, vježbe za Mame i bebe održavamo u prizemnom, lijepo novouređenom prostoru  u Martićevoj 14c.

Gdje parkirati?

1) Vlaška 77 (točno preko puta Ratkajevog prolaza, tako da samo prođete kroz njega – cca 100m). Možete ostati neograničeno, a cijena je 6kn/h.

2.) Importanne Galerija – cca 150m, a cijena je 5kn/h.

3.) Martićeva i okolne ulice – 1. zona parkiranja,

Voditeljica:

Jasna Maceljski, voditeljica centra Apolon, joge i pilatesa, voditeljica Prenatal i Postnatal programa vježbi za trudnice i vježbi poslije porođaja, Joge za djecu i roditelje ( vježbajte zajedno) – Family yoga, certificirana po međunarodnim programima Yoga Alliance i Rainbow Kids Yoga.

Sat vježbanja i relaksirajuća masaža za mame i bebe pridonosi sreći i zdravlju postporođajnog doba.  Bebe uživaju u stimulaciji pokretom, dodirom, glazbi i zajedničkom druženju.

Sretna i zadovoljna mama – je dobra mama 🙂!

Sve informacije i predbilježbe: apolon.studio@gmail.com /  095 816 88 18

PREDBILJEŽBE

Objavio Apoloncentar Zagreb

Holistic Centre - Family & Eco Friendly Lifestyle Club

%d blogeri kao ovaj: