Neka teče: Veliki vodeni trigon

depths“Neka ono što mi je činiti teče od mene poput rijeke, bez prisile i bez zadrške, kako to rade djeca.”

“May what I do flow from me like a river, no forcing and no holding back, the way it is with children.”

— Rainer Maria Rilke

“Jedini način da promjena ima smisla je da uronite u nju, krećete se s njom i pridružite se plesu.”

“The only way to make sense out of change is to plunge into it, move with it, and join the dance.”

— Alan Wilson Watts

Naša je emocionalna osjetljivost izvanredno pojačana ovaj mjesec sa velikim vodenim trigonom – trokutom na nebu između tri planeta u vodenim znakovima, u ovom slučaju Saturnom, Neptunom i Jupiteromod 17. do 19.srpnja. Baca li to vaše prijatelje vodenih horoskopskih znakova totalno izvan ravnoteže?

Trigoni nam pomažu da više budemo, a u ovom slučaju više osjećamo – nego što nešto činimo. Dakle, razmislite o ovom vremenu u kojem vladaju sentimentalni izrazi previranja. Neka vodena čarolija teče!

To je dobrodošla pauza, kao lijepa vožnja vodenim toboganom nakon svih napetosti pomrčina i drugih aspekata koji su samo aktivirali naše okidače. Gledajte na ovo razdoblje kao milost ozdravljenja kada se možete rekonektiratisa tokom. Opasno je ako to koristimo za lijenost ili se potpuno izgubimo u moru emocija.

Picasso Weeping-Woman,1937Iako su mnogi astrolozi nagovjestili ovo razdoblje kao sretan aspekat ovog ljeta, ne zaboravite da je tendencija vode da ide prema dolje, a naši nas osjećaji, ako nismo oprezni, često mogu odvesti prema unutra i prema dolje u dubine očaja.

Ovaj me aspekt me podsjeća na Picassovu sliku ” Žena koja plače.” Plakanje je zadani  imperativ  u ovo vrijeme kada naši osjećaji dominiraju i sve što jest osjećat ćemo deset puta jače, sve do srži našeg bića.

Postoji jako lijepa duhovna komponenta ovogVelikog vodenog trigona, kada se možemo podići na suptilne slojeve božanske biti unutar i oko nas. Povećana je osjetljivost na energije i kako osjećaji utječu na naše suptilna i fizička tijela. Ako radimo sa tim ovim kreativnim aspektom, usklađeni i bez puno napora, kanaliziramo svoje osjećaje u naše snove, možemo uživati ​​u plodnoj energiji ovog trokutastog uzorka.

Saturn nam pomaže kristalizirati viziju Neptuna i daje konkretan oblik mudrosti Jupitera.

Svrha Velikog vodenog trigona je da nas poveže s nečim većim i podsjeti da izađemo iz naših glava u tijek osjećaja i osjetljivosti. Sada je ogroman potencijal za empatiju i suosjećanje, ako koristimo ovaj trigon da se uskladimo  sa čarolijom elementa Vode.