Pitali ste nas unaprijed o radionici Sharon Prince: evo odgovora!

Neka unaprijed pripremljena pitanja polaznika prijavljenih za sudjelovanje na radionici i odgovori voditeljice:

1.   Mogu li ja naučeno znanje s radionice primjeniti na svoje bližnje i eventualno tako i njima pomoći?

Kada naučite ploviti kroz svoju vlastitu mapu i razumijete što vas je dovelo do svoje trenutne lokacije, vi ste u boljoj poziciji razumjeti druge i vidjeti  gdje se oni nalaze na svojim mapama. Pomažemo drugima time da prvo pomognemo sebi.  Svaka je osoba odgovorna za svoju mapu, no budući a sve između nas i drugih u ko-kreaciji, mijenjajući način  interakcije na našoj mapi,  pozivamo druge da sebe promijene.

2. Koriste li se konkretno kakve mape, karte pa se onda prema njima radi i preslikava na naš život ?

Ovo je unutarnja mapa, no koristimo vizualna pomagala. Ja sam kreirala veliku mapu koju ću postaviti na pod da nam pomogne koristiti našu maštu, no ne zaboravite da takva mapa već postoji u vašem umu.  Da, donijeti ću oracle karte, pa ih polaznici mogu koristiti ako žele. Ove su karte prekrasne i vrlo točne!

3. Da li se ta magična karta našeg života traži direktno u nama?

DA!! I naučit ću vas alatima koji će vam pomoći kako je koristiti.

4. Da li  je dobro imati i knjigu Colette Baron-Reid: The Map, kao i takve njene karte?

APSOLUTNO! Ako možete  naručite knjigu i karte i radite s njima prije radionice- to bi vam mnogo pomoglo. No, jedino u slučaju da se koristite engleskim jezikom, jer nisu još prevedene na hrvatski. Možete ih naručiti,ovdje je link:http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=The+Map+colette+baron-reid

A možda se mogu naručiti preko knjižara Algoritam, no treba čekati da stignu 4-6 tjedana, pa to neće biti prije radionice.

Ova je radionica samo kratki uvod u čudesan rad Colette Baron Reid. Nije moguće sve pokriti u tri sata. Zagrebat ćemo po površini, no polaznici će dobiti dovoljno materijala da vide svoj život kao unutarnju, 3-D mapu, sa unutarnjim predjelima svojih emocija, misli i vjerovanja. Radit ćemo vježbe koje će nam pomoći. Bit će toliko materijala, da bih mogla, kod ponovnog dolaska, održati cjelodnevnu radionicu ili čak vikend retreat ( povlačenje)!

Bit će i tematski i vizualno zaista zanimljivo!

Više o voditeljici:
Sharon Prince (Houston, Texas, USA) putuje diljem SAD-a i Europe održavajući radionice o razvoju vidovite svjesnosti i duhovnim darovima, božanskim ženskim arhetipovima i Mariji Magdaleni. Autorica je knjige “John of Old, John of New-The Awakening of an Apostol”, terapeut regresije u prošle živote i life-coach.

Radionica će biti prevođena s engleskog na hrvatski jezik.
Polaznici dobivaju i pisane materijale na hrvatskom jeziku za rad kod kuće.

Sharon Prince: radionica “Magična karta vašeg života”, 29.06. 2013.

Vrijeme: subota, 29.06.2013. od 11:00 -14:00 sati

Mjesto: Apolon centar, Derenčinova 1 (IV.kat)

Voditeljica: Sharon Prince (Houston, Texas, USA)

Participacija: 180 kn

Sharon Prince Magična karta radionica1

PREDBILJEŽI ME