Radionica SIROVE HRANE: zdravog kruha, krekera, čipsa, pašteta i grickalica, 09.03.

Naučite izraditi zdravi kruh čips i krekere grickalice koje možete ponijeti na posao uvijek imati zdravi i ukusni snack

Radionice sirove hrane- svaka je nova radionica tematska

Nakon izvrsne, upravo održane i vrlo posjećene radionice Sirovih slastica bez pečenja, na kojoj je bilo 15 polaznika, oduševljenih okusima pripremljenih 5 slastica koje su se odmah degustirale, te ponijele doma na radost ukućana, ovoga puta na redu su ljubitelji “slanijih” okusa. Pozivamo vas da nam se opet pridružite na novoj radionici koju smo pripremili za vas!

Cinnamon_tostZa poboljšanje zdravlja i kvalitete života korisno za svakoga: djecu, sportaše, starije, oboljele…

Okrijte što sve, uz pomoć zdrave sirove prehrane, možete promijeniti u svojim navikama, a posebice za zdravlje vaših najmlađih, djece, starijih ili osoba sa zdravstvenim tegobama.

Naučite sami jednostavno izraditi super zdravi kruh, čips i krekere, grickalice koje možete ponjeti na posao, uvijek imati uz sebe ili kod kuće kao brzi, zdravi i ukusni snack koji će vam dati energiju, a ne opteretiti probavu kada vas uhvati napad gladi, spakirati djeci u školu ili nakon sportskih treninga, slobodnih aktivnosti, igre.

U današnjem užurbanom svijetu često puta nemate vremena razmišljati o tome što jedete, odnosno o utjecaju hrane koju jedete na Vaše zdravlje. Trebali biste malo zastati, te razmisliti o hrani koju jedete. Za dug i zdrav život odaberite ovu radionicu.

Chia krekeri s pestomBez glutena

Jednostavno za pripremu, isključivo sa prirodnim zdravim namirnicama, bez konzervansa i aditiva, a mogu stajati duže vremena i sve to bez glutena – naučite kako!

Sirovi kruh, čips od kelja i krekeri od povrća  – Naučite kako napraviti najzdraviji sirovi kruh, krekere i čips od kelja koji je tako ukusan i toliko zarazan za jesti. Ova radionica će sve ljubitelje čipsa i kruha oduševiti…

Izrada krekera i kruha je od termički neobrađenih sastojaka koji su puni svih potrebnih enzima i vitamina. Naučiti ćete kako jednostavno i brzo pripremiti sirovi kruh koji može stajati 5 dana i više ako ga spremite u hladnjak, krekeri mogu stajati i do mjesec dana.

Na radionici ćemo pripremati:

  • Mlijeko od badema
  • Sirovi kruh
  • Krekere
  • Paštetu i namaz
  • Jednostavan i brzi sendvič
  • Sushi na sirovi način
  • Palačinke

hrskavi_meksički povrtni krekeriZa pripremu vam je potrebno blender, multipraktik i dehidrator (može i pećnica do 40 stupnjeva i polu otvorena vrata). Kruh i krekeri su bez glutena, a iznenaditi ćete se kako je sve ukusno i brzo gotovo.

Ovu radionicu ćemo jednostavno pretvoriti u blaženo zdravo druženje uz hranu. Što je najbolje, zdrave recepte možete kasnije podijeliti s ekipom ili ih poslati na sljedeći našu radionicu.

Jednostavno je za pripremu i mogu stajati duže vrijeme zato dođite i pridružite nam se!

Cijena radionice po osobi je 240 kuna. Popust: za sve koji su bili na prošloj radionici sirovih slastica cijena je 200 kuna (članovi Apolon centra mogu iskoristiti svoj POKLON-BON)

Pripremljena jela se odmah degustiraju, a polaznici dobiju i skriptu sa svim receptima.

Voditeljica radionice: Mihaela Devescovi, www. Sirovahrana.hr

Mihaela_1 urednica i vlasnica portala sirovahrana.hr, voditeljica raznih tematskih radionica o sirovoj hrani.

“Proučavajući jednu kliničku studiju na internetu naišla sam knjigu „Želiš biti zdrav? Zaboravi kuhanje!“ od Helmut Wandmakera. Istoga dana otišla sam do knjižnice i posudila sve knjige od autora Helmut Wandmakera i dr. Walkera. Knjige su bile toliko edukativne i argumentirane da sam ih pročitala u dva dana. Tada je počela moja pustolovina sa sirovom živom hranom. Kako sam po prirodi otvorena, iskrena i komunikativna osoba željna novih znanja, nije mi bilo teško prihvatiti novi način života. Završena srednja škola za fotografa, te sklonost prema umjetnosti i dizajnu uvijek su ostavljali ‘trag’ na hrani koju sam pripremala. Nakon završene edukacije za poslovnu tajnicu i samostalnog računovođu i deset godina radnog staža, od kojeg su posljednje tri bile na mjestu asistentice generalnog direktora u jednoj farmaceutskoj tvrtki, počela sam raditi u restoranu sirove hrane Eliksir. Uložila sam mnogo truda, ljubavi i vremena u istraživanje koncepta sirove hrane. Danas se hranim isključivo sirovom hranom, pretežno voćem, povrćem i orašastim plodovima.”

Mjesto: Apolon centar, Zagreb,Derenčinova 1, IV kat

Trajanje: cca. 3h od 15:00 do 18:00h

Vrijeme: subota, 09.03.2013.

Zdrave grickalicePrijaviti se možete putem ovog linka ili osobno na e-mail mihaela@sirovahrana.hr

U vezi bilo kakvih pitanja slobodno kontaktirajte  Mihaelu na broj 091/64 64 646

Vidimo se! Veselimo se zajedničkom druženju!

PREDBILJEŽBE