Najzdravije torte i slastice
Sirove slastice – Naučite kako napraviti najzdravije sirove slastice, sve od torta, pralina, čokolada, kolačića i keksi… Ova radionica će sve ljubitelje slatkog ostaviti bez daha…
Radionica najzdravijih sirovih kolača od termički neobrađenih sastojaka koji su puni svih potrebnih enzima i vitamina ćete naučiti kako jednostavno i brzo pripremiti ukusne kuglice, praline i tortu koristeći prirodne sirove sastojke.
Za pripremu ovih ukusnih kolača potreban vam je samo blender i multipraktik. Slastice su bez šećera, brašna, jaja i margarina ili maslaca, a iznenaditi ćete se kako su ukusne i sve slatkoljupce će ostaviti bez daha.
Izradite ukusne i slatke, ali i zdrave kolače – naučite kako!
S ovom radionicom nećete morati otpuštati gumbe na hlačama i košuljama, suknjama i bluzama jer ćete jednostavno pretvoriti u blaženo zdravo druženje uz hranu. Što je najbolje, zdrave recepte i kolače možete kasnije podijeliti s ekipom ili ih poslati na sljedeći našu radionicu.
Ove slastice jednostavne su za pripremu i mogu stajati duže vrijeme u hladnjaku zato dođite i pridružite nam se!
Pripremljene slastice se degustiraju, a polaznici dobiju i skriptu sa svim receptima.
Cijena radionice po osobi je 240 kuna (članovi Apolon centra mogu iskoristiti svoj POKLON-BON)
Voditeljica radionice: Mihaela Devescovi, www. Sirovahrana.hr
Mihaela Devescovi, urednica i vlasnica portala sirovahrana.hr, voditeljica raznih tematskih radionica o sirovoj hrani.
“Proučavajući jednu kliničku studiju na internetu naišla sam knjigu „Želiš biti zdrav? Zaboravi kuhanje!“ od Helmut Wandmakera. Istoga dana otišla sam do knjižnice i posudila sve knjige od autora Helmut Wandmakera i dr. Walkera. Knjige su bile toliko edukativne i argumentirane da sam ih pročitala u dva dana. Tada je počela moja pustolovina sa sirovom živom hranom. Kako sam po prirodi otvorena, iskrena i komunikativna osoba željna novih znanja, nije mi bilo teško prihvatiti novi način života. Završena srednja škola za fotografa te sklonost prema umjetnosti i dizajnu uvijek su ostavljali ‘trag’ na hrani koju sam pripremala. Nakon završene edukacije za poslovnu tajnicu i samostalnog računovođu i deset godina radnog staža, od kojeg su posljednje tri bile na mjestu asistentice generalnog direktora u jednoj farmaceutskoj tvrtki, počela sam raditi u restoranu sirove hrane Eliksir. Uložila sam mnogo truda, ljubavi i vremena u istraživanje koncepta sirove hrane. Danas se hranim isključivo sirovom hranom, pretežno voćem, povrćem i orašastim plodovima.”
Mjesto: Apolon centar, Derenčinova 1, IV kat
Trajanje: cca. 3h od 15:00 do 18:00h
Vrijeme: subota, 23.02.2013.
Povezano:
- Sušeno voće kao lijek
- 40 nutricionističkih vrijednosti svježih zelenih napitaka
- Radionica blagdanskih kolača: ove godine nahranite svoje tijelo zdravljem
Trebate biti prijavljeni kako bi objavili komentar.