POZIV NA PLES SUBOTOM! Isprobajte besplatno 02.02.

Dinamičan plesni trening:

SATURDAY NIGHT FEVER- LATINO DISCO

I u novoj 2013. godini nastavljamo sa tradicijom vođenih plesnih fitness treninga subotom navečer od 18:30 -19:30.

U opuštenoj atmosferi i veseloj plesnoj rekreaciji sagorijevamo kalorije, dobro i oznojimo, družimo se, a zabava je zagarantirana :).

Očekuje vas dinamični plesni cardio trening: svake subote od 18:30 plešemo na neku novu temu, uvijek ritmičnu i dinamičnu, latino ili disco dancing!

Voditeljica:

Anja Šehić,  pedagog i koreograf

Rođena u Zagrebu, gdje 1993. god. završava Kineziološki fakultet. Od 1987. god. do 1990, god djeluje kao plesni pedagog i plesač u plesnom studiju Edite Cebalo. Osniva plesni centar “Ultra” u Zagrebu, sa programima jazz dance, ritmike, rekreativnog plesa do 1995 godine. U periodu od 1995. godine do 2001. godine radi kao profesor tjelesne i zdravstvene kulture u 16. gimnaziji u Zagrebu.
Jedna je od osnivača profesionalnog plesnog ansambla “Kelkope”, te u produkciji istog djeluje kao plesač i koreograf cjelovečernjih predstava, te niza kratkih brojeva revijalnog tipa (show dance) za razne estradne agencije i pjevače (Ivana Banfić, Mateo Cetinski, Sedma noć, Brodom po Jadranu itd.).
Od 2001. godine do 2005. godine živi i radi u SAD, Reno, Nevada kao plesni pedagog jazz dance, hip hop, salsa za Truckee Medows Community College, YMCA, Creative performing arts itd.
Od 2005. godine do danas radi i djeluje kao plesni pedagog u plesnom centru TALA, u produkciji istog koreografira dječje predstave “Romeo i Julija”, “Akademija to je moja priča”. te radi na programaima jazz dance i suvremenog plesa, održava radionice jazz dance, ritmike, rekreativnog plesa i profesionalnog  plesa diljem Hrvatske.

Termini održavanja: subotom 18:30 – 19:30

Mjesečna članarina: 150 kn/ a svega 100 kn za članove Apolon centra (koji pohađaju još neki program u centru i članove Kluba plesa Apolon).

Plaćanje sata po dolasku: 40 kn/ ili 30 kn za članove Apolona.

Iskoristite prednosti svog članstva! Učlaniti se u Klub plesa možete i na satu.

Doprinesite i Vi ritmičnoj atmosferi dinamičnog treninga LATINO DISCO-SATURDAY NIGHT FEVER,  BESPLATNO u subotu, 26.01.2013. od 18:30 u Apolonu!

Pronađite svoje plesne tenisice i … samo dođite isprobati. Za sve uzraste, za svaku dob i spol. Uopće nije važno mislite li da znate li ili ne znate plesati, bitno je da to volite! Rekreiramo se i zabavljamo zajedno. Dvorana Apolon Centra vas čeka … zato zaboravite sve svoje tjedne brige i dođite se do mile volje rastresti i isplesati!

PREDBILJEŽI ME

Jedna misao o “POZIV NA PLES SUBOTOM! Isprobajte besplatno 02.02.

  1. Baš sam se dobro razgibala a bome i preznojila, atmosfera je bila super a voditeljica je za 5!

Komentari su zatvoreni.