Seminar za buduće voditelje Relaksacije smijehom/ joga smijeha- certifikat, 9.i 10.02.

Seminar za voditelje relaksacije smijehom: 09. i 10.02.2013.

obzirom na zainteresiranost za terapijske učinke vježbi smijeha, pozivamo Vas na seminar za voditelje “relaksacije smijehom-yoga smijeha”, te da završetkom seminara postanete dio svjetske ekipe smjeho-terapeuta.

Događanje organiziramo ponovo u Apolon centru ,Zagreb, gdje nam je bilo jako lijepo i ugodno i prošli puta.

Kombinacijom smijeha i pravilnog disanja potičemo elemente unutarnje radosti. Znanstveno je dokazano da smijeh izaziva fiziološke promjene u tijelu, a ciljane vježbe smijeha na radionici poboljšavaju fizičko i psihičko zdravlje. Radimo u grupi, u udobnoj odjeći, pod vodstvom učitelja ili voditelja.

DOBROBITI VJEŽBI SMIJEHA:

  • trenutno podizanje raspoloženja

  • smanjivanje stresa i međusobnih tenzija

  • smanjivanje depresije i anksioznih stanja

  • bolja komunikacija

  • bolje uklapanje u zajednicu

  • povećanje samopouzdanja i sposobnosti izražavanja

  • poboljšanje ukupnog zdravstvenog stanja

Mjesto održavanja: Apolon centar, Derenčinova 1/IV, Zagreb

O seminaru za voditelje: 2-dnevni certificirani vikend seminar  za voditelje  „Joga smijeha” u Zagrebu, 09. i 10.02.2013.g. u organizaciji Udruge „Vi-Bi-Da“ i Apolon centra

Seminar je koncipiran kao intenzivan edukacijski trening .

Metoda „relaksacije smijehom“ kombinacija  je vježbi smijeha i pravilnog disanja

Metoda koja nam omogućava da u trenutcima opuštanja, radosti i unutarnjeg zadovoljstva, isključimo racio i predamo se iskrenom smijehu.

Smijeh, pjevanje, ples i igra elementi su unutarnje radosti koje potičemo radeći vježbe smijeha.

Na taj način vježbe smijeha postaju inventivna vrsta tjelovježbe kojom postižemo bolje raspoloženje, pravilnije disanje, poboljšanje ukupnog zdravstvenog stanja, bolju komunikaciju, smanjenje stresa te vrlo učinkovitu aerobik vježbu putem koje postajemo opušteni, razigrani poput male djece i izražavamo svoju urođenu, ali često potisnutu radosnu prirodu.

Kome je namjenjeno?

Ova jednostavna i učinkovita tehnika namjenjena je s svima koji rade s djecom, mladima, odraslima, zdravstvenim djelatnicma, socijalnim radnicima, učiteljima, turističkim animatorima, ukratko svima koji žele ovaj drugačiji pristup uklopiti i koristiti kao dodatak vlastitoj praksi. Nadalje, svima koji se žele osjećati lakšima, opuštenijima u svakodnevnim situacijama, osloboditi se svakodnevnog stresa i tenzije u međuljudskim kontaktima, usavršiti vještine samoizražavanja, te ojačati samopouzdanje i osloboditi vlastitu kreativnost.

Smijmo se iskreno i opušteno, smijeh je znak da živimo ovaj čudesni život. Smijeh je tjelesni ventil i protuteža duševnoj i mišićnoj napetosti, njime aktivno činimo dobro našem zdravlju i općenito stanju  duha i tijela.

„Kad se smijemo mijenjamo se, mijenjajući sebe mijenjamo svijet“ Dr.Madan Katari

Kotizacija za seminar iznosi : 1.100 kn / mog. plaćanje u ratama

10% popusta na ranu prijavu do 10.01. 2013.g.

Uključuje dva dana intenziv. treninga, skriptu, CD s vježbama, međunarodni certifikat

Prijava za seminar najkasnije do 06.02.2013.g. ili do popune grupe ( max.15 učesnika) na mail vibidasun@gmail.com, mob.095/9153154 ili apolon.studio@gmail.com mob.095/81688

Uplata akontacija 250 kn  na PBZ 2340009-1110427554 navesti “akontacija za seminar“.

Na seminar ponesete : udobnu odjeću (trenirka i sl.), debele čarape ( vježbamo u čarapama ), rezervnu majicu, dekicu ili karimat, bilježnicu i olovku, mali poklon za razmjenu

Nakon završetka seminara dobivate: međunarodni certifikat o osposobljnosti da vodite vlastite satove  u fitnes centrima, turističkim destinacijama, školama, umirovljeničkim domovima, održavate predavanja i prezentacije, vodite team buildinge…. i naravno pokrenete vlastiti klub smijeha.

Svim učesnicima želimo dobru zabavu u zajedničkoj avanturi otkrivanja smijeha:

Napomena:  Udruga „Vi-Bi-Da“ zadržava pravo otkazivanja  seminara ili promjene termina ukoliko je broj prijavljenih premali za formiranje grupe, a uplaćena sredstva će uplatiteljima biti vraćena do 14.02.2013.g.

Sve informacije i predbilježbe: (zbog velikog interesa molimo vas da se predbilježite na vrijeme) 095 915 3154, email: vibidasun@gmail.com 

ili putem obrasca za predbilježbe

Ponesite udobnu odjeću (donji dio trenirke, majcu, deblje čarape) i vodu.

Molimo vas da dođete na vrijeme kako bismo na vrijeme i počeli.

I za kraj želimo vam dobar provod u istraživanju smijeha:)

S veseljem Vas očekujemo!

Lijepi pozdrav i osmjeh,

Dvije udruge za poboljšanje kvalitete života u suradnji: Udruga ViBiDa, www.vibida.hr  ,predsjednica udruge “Vibida” i učiteljica i voditeljica seminara, Danijela Biondić-Vidaković i Udruga Apolon, centar za zdrave stilove života iz Zagreba

linkovi

PREDBILJEŽI ME

Komentiraj

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.