Radionica blagdanskih kolača: ove godine nahranite svoje tijelo zdravljem!

Naučite kako spravljati najpoznatije sirove slastice, sve od torta, pralina, čokolada, kolačića i keksi… Ova jedinstvena radionica će sve slatkoljupce ostaviti bez daha!

biskvit keks sa cimetom
biskvit keks sa cimetom
božanska sirova čokolada
božanska sirova čokolada
Truffles
Truffles

Apolon centar u suradnji sa SirovaHrana.hr organizira radionicu blagdanskih kolača dana 22.12.2012. subota od 15:00 do 18:00 sati.

Razmišljate hraniti se zdravije?

Kakao i orah kolačići
Kakao i orah kolačići

Želite se zdravije i bolje hraniti? Možda želite prijeći na prehranu sirovom hranom ili samo probati ovaj način prehrane?

Sirova hrana dat će vašem tijelu energiju, razbistriti vaš um, ispuniti vas oduševljenjem, osnažiti duh, donijeti vam vedrinu i radost. Ona će zaustaviti prijevremeno starenje vašeg tijela, dati vam moć i otjerati bolest.

Preporučujemo vam slavlje i zdravlje

Božićni blagdani su nam sve bliže, pa ćemo organizirati radionicu zdravih sirovih blagdanskih kolača od termički neobrađenih sastojaka koji su puni svih potrebnih enzima i vitamina. Na radionici ćete naučiti kako jednostavno i brzo pripremiti ukusne kuglice, kekse, praline i novogodišnju tortu koristeći prirodne sirove eko sastojke. Za pripremu ovih ukusnih kolača potreban vam je samo blender i multipraktik. Slastice su bez šećera, brašna, jaja i margarina ili maslaca, a iznenaditi ćete se kako su slastice ukusne i sve slatkoljupce će ostaviti bez daha.

Proći ćemo prvo teorijski dio, koje namirnice što rade u našem tijelu i kako, a zatim preći na pokaznu radionicu kako to pripremiti. Znamo, hrana je ukusna i zdrava. Da, zaista ukusna. Jako ukusna i zdrava.

Izradite ukusne i slatke, ali i zdrave blagdanske kolače – naučite kako

S ovom radionicom nećete morati otpuštati gumbe na hlačama i košuljama, suknjama i bluzama jer ćete jednostavno pretvoriti pakleno žderanje za blagdane u blaženo zdravo druženje uz hranu. Što je najbolje, zdrave recepte i kolače možete kasnije podijeliti s ekipom ili ih poslati na sljedeći našu radionicu.

Ove blagdanske slastice jednostavne su za pripremu i mogu stajati duže vrijeme u hladnjaku zato dođite i pridružite nam se!

Vrijeme: subota, 22.12. 2012. od 15:00 -18:00 sati

Mjesto: Apolon centar, Derenčinova 1/ IV (kod Kvatrića)

Cijena: na posebnoj blaganskoj ponudi u prosincu: 23O kn

Pripremljene slastice se degustiraju, a polaznici dobiju i skriptu sa svim receptima.

Voditeljica radionice:

Mihaela_1Mihaela Devescovi, urednica i vlasnica portala sirovahrana.hr, voditeljica raznih tematskih radionica o sirovoj hrani.

“Proučavajući jednu kliničku studiju na internetu naišla sam knjigu „Želiš biti zdrav? Zaboravi kuhanje!“ od Helmut Wandmakera. Istoga dana otišla sam do knjižnice i posudila sve knjige od autora Helmut Wandmakera i dr. Walkera. Knjige su bile toliko edukativne i argumentirane da sam ih pročitala u dva dana. Tada je počela moja pustolovina sa sirovom živom hranom. Kako sam po prirodi otvorena, iskrena i komunikativna osoba željna novih znanja, nije mi bilo teško prihvatiti novi način života. Završena srednja škola za fotografa te sklonost prema umjetnosti i dizajnu uvijek su ostavljali ‘trag’ na hrani koju sam pripremala. Nakon završene edukacije za poslovnu tajnicu i samostalnog računovođu i deset godina radnog staža, od kojeg su posljednje tri bile na mjestu asistentice generalnog direktora u jednoj farmaceutskoj tvrtki, počela sam raditi u restoranu sirove hrane Eliksir. Uložila sam mnogo truda, ljubavi i vremena u istraživanje koncepta sirove hrane. Danas se hranim isključivo sirovom hranom, pretežno voćem, povrćem i orašastim plodovima.”

PREDBILJEŽI ME

Oglasi