Vježbajte DO-IN!

DO-IN je sustav vježbanja čiji korijeni sežu u daleku povijest, a temelje se na ideji duhovno slobodnog čovjeka – Shin-Sen-Do (put tjelesnog, mentalnog i duhovnog razvoja). Iz intuitivnih pokreta koji su prerasli u formu do-ina kakvu danas poznajemo, nastale su gotovo sve tjelesne, mentalne i duhovne prakse samorazvoja kao što su meditacije, yoga, borilačke vještine i sl.

Jedinstvenost se ovih vježbi očituje u tome što ih može prakticirati svatko, pošto nisu fizičke zahtjevne. U bilo koje vrijeme, na bilo kojem mjestu, bez partnera ili posebnih tehnika.

Kombinacija su:

  • vježbi istezanja meridijana (energetskih tokova u tijelu)
  • vježbi disanja
  • energetskih vježbi
  • i samomasaže

Vježbajući DO-IN, energetski se tokovi unutar osobe vrlo brzo prilagođavaju optimalnom psihofizičkom funkcioniranju, podržavajući time zdravlje i samosvijest. Raste osjećaj vitalnosti, sklada i unutarnjeg mira, popraćen iskustvima koja se u sve većoj mjeri integriraju u cjeloviti osobni izražaj.

Vježbamo: utorkom navečer, od 20:15 – 21:15

Mjesto: Apolon centar, Derenčinova 1 (kod Kvatrića)

Mjesečna cijena: 120 kn

Voditelj: Tomislav Mađar je dugogodišnji praktikant različitih sustava vježbanja (judo, shiatsu, yoga, do-in i sl.). Kao magistar psihologije, aktivno istražuje domenu svijesnosti i ljudskih potencijala, primarno kroz svoju praksu yoge, ali i kao shiatsu terapeut. Ljudi i njihove priče su element sa kojim se najviše povezuje i uči uz obostranu podršku, ali makrobiotiku doživljava kao najveću strast i poticaj.

PREDBILJEŽI ME

Pročitajte više:

Oglasi