Uvodno predavanje – ponovno prezentacija Ho’oponopono tehnike, 29.11.

Na rubu znanosti

Ponedjeljkom na HTV-u 1

19. studenoga – MABEL KATZ – HO’OPONOPONO

Ho’oponopono je drevna havajska vještina rješavanja problema koja se temelji na principima potpune odgovornosti. Problemi su sjećanja, ponavljanja starih programa iz prošlosti u našem umu i podsvijesti kako bismo imali priliku vidjeti ih.

U havajskom rječniku ova se vještina definira kao mentalno čišćenje jer za drevne Havajce svi problemi nastaju kao misao. Ho’oponopono polazi od toga da je sve u svijetu povezano – što se događa u našoj stvarnosti je odjek ili odraz nekih događaja sukladne vibracije.

Problem u kojem smo se našli zapravo imamo sami sa sobom, jer potpuna odgovornost podrazumijeva ideju da je sve što postoji u našem životu projekcija iz našeg unutrašnjeg svijeta. Ho’oponopono je, dakle, proces oslobađanja od štetnih energija u podsvijesti kroz opraštanje, pokajanje i preobražaj.

Opet će se održati uvodno predavanje, odnosno prezentacija Hooponopona, u hotelu Antunović, 29.11. (četvrtak), s početkom u 19.00 sati. 

Predavat će Mabel Katz, koja je sve osvojila – jednostavna, konkretna, zahvalna, duhovita, živi ono što govori…

Više o ho’oponoponu, drevnoj tehnici rješavanja problema možete naći na http://hooponoponotehnika.wordpress.com/

Ukoliko mislite da bi predavanje bilo korisno Vašim prijateljima i poznanicima, proslijedite im ovu informaciju

.http://hooponoponotehnika.wordpress.com/2012/11/12/prezentacija-hooponopona/

Ovako je bilo na prvom uvodnom predavanju – dva sata su proletjela za čas… s nestrpljenjem čekamo seminar, koji će se održati 01. i 02.12. 2012.g

Prvi seminar Ho’oponopono tehnike održat će se Zagrebu, 01.-02.12.21012.g u Antunoviću. Održat će ga Mabel Katz, učenica dr. Lena i ovlaštena predavačica. Detalje seminara i prijavnicu možete naći na:
http://hooponoponotehnika.wordpress.com/2012/07/12/seminar-mabel-katz-u-zagrebu/

Ukoliko vas zanima ova fascinantna tehnika rješavanja problema, pridružite nam se na dvosatnoj prezentaciji 29.11.2012.g, u Antunoviću, u 19:00 sati. Ulaz je 30 kn.

Veselimo se Vašem dolasku!

Veselim se druženju i svemu što će nam Ho’oponopono donijeti u živote.

Lijepi pozdrav,

Karmen Jerković

hvala hvala hvala

Objavio Apoloncentar Zagreb

Holistic Centre - Family & Eco Friendly Lifestyle Club

%d blogeri kao ovaj: