Zdrava i lijepa kosa u skladu s Mjesecom –11.2012.

U prilogu je mjesečev kalendar za 11. mjesec.

Kao što je i u prijašnjem popratnom e-mailu napisano, sve je manje vremena za redovito i kvalitetno sastavljanje kalendara. Novi poslovi i s njima povezana sve češća (i duža) putovanja zahtijevaju puno vremena. Zato će mjesečev kalendar za 11. mjesec 2012. godine biti zadnji u ovom, skoro trogodišnjem ciklusu objavljivanja. Možda jednom kad se oslobodi vrijeme i prostor za to, ponovo počnete dobivati ovakve obavijesti.

Pozdrav i svako dobro, Zvonko Zgorelac

Šišanje

Najpovoljniji dani za šišanje kose:

– od srijede, 07.11. u 7 sati do petka, 09.11. u 22 sata. Kosa će nakon šišanja rasti gušće.

Dosta povoljni dani za šišanje kose (ovi dani su najpovoljniji za minival i ondulacije):

– od petka, 09.11. u 22 sata do utorka, 13.11. u 3 sata. Kosa će nakon šišanja rasti gušće.

Ostali povoljni dani za šišanje kose:

– od nedjelje, 18.11. u 10 sati do utorka, 20.11. u 10 sati. Kosa će nakon šišanja rasti brže.

Bojanje

Najpovoljniji dani za bojanje kose:

– od utorka, 20.11. u 10 sati do četvrtka, 22.11. u 8 sati.

OPREZ!

NajNEpovoljniji dani za bilo kakvu njegu kose:

– od ponedjeljka, 05.11. u 14 sati do srijede, 07.11. u 7 sati,

– od četvrtka, 22.11. u 8 sati do ponedjeljka, 26.11. u 1 sat.

Dodatak:

Depilacija

Povoljni dani za depilaciju:

– svi dani u vrijeme padajućeg mjeseca (pogledati mjesečev kalendar u prilogu) izuzev dana koji su pogodni za šišanje kose.

Ostale napomene:

– Kako ova poruka stiže i do drugih kontinenata i mjesta s različitim vremenskim zonama, bitno je znati da su navedena vremena računata po srednjoeuropskom vremenu (UTC+1) s tim da je u obzir uzeto i ljetno računanje vremena (UTC+1). Ukoliko se nalazite u nekoj drugoj vremenskoj zoni potrebno je preračunati vrijeme.

– Savjeti navedeni dani su u najboljoj mogućoj namjeri i koristite ih isključivo na osobnu odgovornost.

– Slobodno proslijedite  svima za koje mislite da bi im savjeti dani u njemu mogli koristiti i pomoći.

– U prilogu je izvadak iz mjesečevog kalendara.

Pozdrav,

www.specijalni-projekti.com

22 misli o “Zdrava i lijepa kosa u skladu s Mjesecom –11.2012.

 1. poštovani APOLONCENTRE
  evo mene opet jer nestrpljivo očekujem informacije.
  Vratite nam gosp. Zvonka , nemate pojma koliko mi znači preporuka za njegu kose .Od kada nema preporuka i tekstova o njezi kose po Mjesečevom kalendaru, kosa mi je oslabila, počela opadati, bezživotna je , naime obojam je a nakon tjedan dana bi mogla ponovno.Jednostavno trebam SAVJET.
  Kada bih mogla osobno kontaktirati s gosp. Zvonkom sigurna sam da bi mi pomogao.

 2. Poštovani, u velikom isčekivanju ponovnih objava g. Zagorelca, molim Vas da nas obavijestite da li je po tom pitanju došlo do nekih izmjena i da li ćemo uskoro moći ponovo da pratimo ova korisne informacije u vezi sa njegom kose. Ja Vam, naprosto, riječima ne mogu opisati koliko su mi pomogle preporuke g. Zagorelca u vezi sa gušćim i bržim rastom kose! To je jednostavno čudo!

  Unaprijed zahvalna.

 3. Kalendar je bio super i veoma mi je žao što više nije moguć. Zanima me dal možda postoji još neka web stranica koja objavljuje takav ili sličan kalendar? Lijep pozdrav.

 4. Oduševljena sam vašim odgovorom,danas je Sv.Nikola pa sam dobila dobar poklon 🙂
  Hvala njemu ,vama a i g.Zgorelac i sretni vam nadolazeći praznici!:)

 5. Žao mi je što nećete više objavljivati ovaj tako koristan kalendar.Ja vas pratim već dvije godine i odlični ste!Pozdrav! P.S.Nadam se da će dotični gospodin ipak naći vremena za kalendar a ako ne svejedno hvala i za ovo do sada 🙂

  • Draga Marija, hvala na komentaru, pohvalama, interesu za kalendar i praćenju naših postova o toj temi. Zbog vaših mnogih upita i velikog interesa, potaknuli ste nešto, pa je vrlo vjerojatno da će se objavljivanje Mjesečevog kalendara za kosu ipak nastaviti :), no nije trenutno izvjesno točno kada će nam g. Zgorelac ponovno slati materijale, nadamo se da će to svima biti ugodno iznenađenje za 2013.! Lijepi pozdrav i svako dobro, Jasna

   • Draga Jelena, za 12. mjesec 2012. nam g. Zvonko Zgorelac, autor Mjesečevog kalendara, nažalost nije poslao materijale za objavu, no nadamo se da ćemo nastaviti u novoj 2013! Svako dobro i blagoslovljene blagdane želim :), Jasna

 6. Pridružujem se zahvalama na korisnim informacijama u vezi njege kose, redovno sam se pridržavala preporuka…..Možda biste mogli uvesti neki vid donacije za g. Z. Zgorelca, tako da i dalje nastavi s tekstovima.Tara

 7. Postoji li neki sličan sajt koji se bavi ovom problematikom? Oduševljena sam informacijama apolon centra, umnogome su mi pomogle kada je u pitanju brži i gušći rast kose, a godinama sam imala problema sa tim. Ne mogu vam opisati promjenu i jako mi je žao što čujem da je ovo vaše posljednje objavljivanje! Molim vas, uputite nas na još neku, približno kvalitetnu adresu. Unaprijed zahvalna,

  Dunja.

  • Draga Dunja, hvala na komentaru, ne znam da li ima negdje sličan sajt. Možda će naš vanjski suradnik, g. Zgorelac koji je pisao ove tekstove o Mjesečevom kalendaru, ipak naći vremena da nam ih i dalje šalje :).

 8. Hvala Vam na dosadasnjim obavijestima,ocekujemo uskoro mail na ovoj temi :)….Do tada ostajemo vjerno uz vas.

  • Jako mi je žao što ovaj kalendar oduzima tako puno vremena za izradu, jer je za mene bio svo vrijeme jako koristan. Voljela bih da svakako nastavite s ovom praksom i ubucuće. Lijep pozdrav, iz Rijeke.

   • Hvala na pozdravima iz Rijeke, šaljem natrag lijepe pozdrave iz Zagreba! Nadam se da će se praksa nastaviti, no nije do mene, već je to odluka g. Zvonka Zgorelca koji je nam je redovno slao tekstove o Mjesečevom kalendaru, no možda se nešto i promijeni. Hvala na praćenju i svako dobro želim!

Komentiraj

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.