Kreativnost i ljepota u centru pažnje: zbližavanje Merkura i Saturna u Vagi

Inventivni planet Merkurn pridružuje se dominantnom Saturnu u umjetničkom znaku Vage do 5. listopada 2012.
Ova kombinacija koja nadahnjuje razmišljanja, pomaže nam da vidimo ljepotu u svemu; ako tražite inspiraciju, sada je pravo vrijeme za to.

Protekle dvije godine, otkako je Saturn ušao u znak Vage, tražile su da u centar pažnje stavimo umjetničke projekte. Manifestiranje kreativnih snova zahtjevalo je ozbiljno učenje i prilično dodatnog vremena. Vaše će strpljenje uskoro biti nagrađeno, jer estetski aspekt Vage doseže svoj novi vrhunac sa planetima Merkurom i Saturnom koji se sada spajaju u tom znaku.

Vage su poznate po svom uravnoteženom pristupu umjetnosti, ljepoti i vještini dizajna. Bez obzira zanima li vas grafika, fotografija, uređivanje interijera, izrada nakita ili modni dizajn, sada je planetarno vrijeme za realizaciju onoga što je moguće ostvariti. Pojavljuju se nove strukture u ekspresiji vašeg stila.

Vaga je zračni znak, pa Merkur i Saturn također inspiriraju pisce, pjesnike i mislioce. Iskoristite znatiželju Merkura da vam pomogne prebroditi bilo kakvu sramežljivost ili oklijevanje u izražavanju svojih misli. Svježe ideje i nove perspektive su uvijek dobrodošle, a pod okriljem ovih planeta i drugi su privučeni vašem maštovitom umu.

Vezani članci:

Komentiraj

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.