//
sada čitate...
DOGAĐANJA, EKOLOGIJA, OBAVIJESTI, Prehrana, Samoniklo jestivo bilje, SAVJETOVANJA, SEMINARI-RADIONICE-ŠKOLE, Sljeme, ZDRAVA PREHRANA

TEČAJ U PRIRODI: Sljeme- Prepoznavanje gljiva i samoniklog bilja, subota,06.10.2012.

Nakon dugo očekivanih kiša livade su se ozelenile, u šumi počele nicati raznorazne gljive, a u ovo vrijeme ima i sjemenki i bobica. Dok biljaka ima posvuda, gljive treba malo tražiti, ali isplati se trud, naročito kad naučimo raspoznavati jestive od otrovnih.

Jesen je idealno godišnje doba za prikupljanje besplatne hrane u prirodi, pa vas pozivamo na ovu kombiniranu radionicu gljivarenja i biljarenja – da li ćemo je ponoviti ili ne, ovisi o vašem odazivu i dojmovima!

Ovaj tečaj ujedno je i izlet, praktičnog je karaktera, odvijat će se na terenu – uz šumu i u šumi, te će uključivati dosta fizičke aktivnosti.

Vrijeme sastanka je subota 06.10.2012. u 09:00 sati, a mjesto Podsljemenska zona. Točnu lokaciju šaljemo nakon što se prijavite, a sigurno će biti dostupna javnim prijevozom. Planirano je da izlet potraje barem do oko 15h, moguće i duže ako bude interesa i kondicije 🙂

Voditelji: Janko Volarić (gljive) i Gordana Dragičević (biljke)

Cijena tečaja je 100kn uz uplatu unaprijed ili 120kn na licu mjesta.

Molimo prijave unaprijed, isključivo osobno ili mailom Gordani na gradalis137@gmail.com tako da pošaljete ime, koliko ljudi dolazi, kontakt e-mail i broj mobitela, a naravno možete se javiti i s daljnjim pitanjima na 099 5647603.

Javite se što prije, jer će se tečaj vjerojatno brzo popuniti. Ako niste u mogućnosti doći, a zanima vas, svejedno se javite, pa možda uskoro organiziramo još neku sličnu radionicu.

Proslijedite informaciju, pozovite i prijatelje, pa se vidimo u subotu!

Oglasi

About apoloncentar

Apolon pokreće ljude

Rasprava

Komentari su isključeni.

Upišite vašu email adresu i primajte newsletter, članke, novosti i obavijesti Apolon centra

Pridruži se 1.330 drugih sljedbenika

POKLON BON

KATEGORIJE

Statistika

  • 1,046,006 pregleda
%d bloggers like this: