Utisci polaznika: Uvodno predavanje lucidnog sanjanja

Na predavanje sam banula kao grom iz vedra neba, jer nisam ništa znala o lucidnim snovima. Moram priznati da me i sama riječ lucidno nije privlačila, pa sam baš zato otišla na predavanje. Radoznalost je bila jača!

Predavanje je držao Gordan Topić, koji je razvio tehniku koja će nas povezati sa sobom, te nam omogućiti  da postanemo cjelovito biće. Jer snovi nisu samo snovi; oni su puno više od toga. Oni su veza do našega srca!

Lucidno sanjanje je u stvari tehnika rada na sebi, odnosno osvještavanje sebe. Snovi su divan alat koji nam je dala majka priroda kojeg smo mi u potpunosti odbacili.

Na predavanju sam shvatila da smo zanemarili jedan važan vid sebe, zaboravili smo biti svoji, a snovi su tu da nas probude, da živimo svoj najbolji život. Lucidno sanjanje može nam pomoći u stvarnom životu da riješimo ono što trebamo riješiti kako bismo bili cjeloviti, kako bi svjesno živjeli!

U današnjem užurbanom životu neki ljudi niti ne spavaju dovoljno, a kamoli kvalitetno spavaju. Bez kvalitetnog sna podložni smo stresu i bolestima tako da si moramo priznati da je ovo idealna prilika i za ne spavače da vrate san u svoj život.

Ova nam tehnika omogućuje da izrazimo svoj potencijal kroz kreativnost, da se igramo i zabavljamo u životu, da budemo kreatori vlastitog života. Čim počnete raditi na svojim snovima počinjete se mijenjati a cilj vježbi koje ćete naučiti je otvoriti kanal da živite ono što jeste, jer kada imamo svjesnost možemo birati.

Gordan je osnovao školu kako bi pomogao drugim ljudima da i oni razviju svoj potencijal, a što se krije iza vaših snova otkrit ćete na tečaju. Svi ste dobrodošli.

Napisala: Tihana Bogović

Vezani članci: