Najava radionice: Kako reći “Ne” i postaviti osobne granice

sayingnoVrijeme održavanja: nedjelja 16.09. 2012, od 9:00 – 13:00 sati

Mjesto održavanja: Apolon Centar, Zagreb, Derenčinova 1 /IV

Trajanje radionice: 4 sata

Na radionici ćemo se upoznati sa sljedećim temama:

  •   asertivnost i kako nam može pomoći
  •   kako reći „ne“ i postaviti osobne granice
  •   postavljanje granica u poslovnom i osobnom životu
  •   kako komunicirati sa kolegama, voditeljima, klijentima
  •   komunikacija sa članovima obitelji

Kroz zanimljivo predavanje i praktične vježbe, prepoznat ćete način na koji najčešće osobno reagirate, uočiti područja za moguće unaprjeđenje i naučiti kako kvalitetno komunicirati sa okolinom kako bi se mogli bolje zauzimati za sebe, ispunjavati svoje potrebe (uvažavajući pri tome i druge osobe), i kad je to potrebno, znati reći “ne” .

O voditeljici:

Branka Barović, osobna trenerica i konzultantica, sa dugogodišnjim poslovnim iskustvom kao dipl.oecc., NLP majstorica, osobna i poslovna savjetnica i voditeljica edukacija iz područja komunikacijskih, prezentacijskih i prodajnih vještina kroz svoje radionice prenosi na zanimljiv, dinamičan i proaktivan način  znanja i vještine koje pomažu u kvalitetnijoj komunikaciji.

Kome je namijenjena radionica?

Ako ste skloni preuzimanju poslova i radnih zadataka koje vam kolege redovno prebacuju, a vama je teško odbiti, ako ostajete duže na poslu kako bi pripremili potrebne materijale za sljedeći dan koje, zbog obima poslova ne stignete tijekom radnog vremena, ili nosite poslove kući. Ako u obitelji preuzimate previše obaveza, a onda se osjećate loše, ako vam je teško nešto zabraniti ili ograničiti vašoj djeci ili partnerima onda na ovoj radionici možete naučiti nove vještine.

Radionica je namijenjena svima koji žele naučiti kako kvalitetno komunicirati, zauzimati se za sebe, poštujući pri tome druge, kako zastupati svoje ideje, mišljenja, stavove, napredovati u karijeri, uspješnije rješavati konfliktne situacije, a istovremeno znati postaviti osobne granice, i, kad je to potrebno, moći i odbiti ono što vam (iz opravdanih razloga) ne odgovara.

Prijave za radionicu:  091 5319259 ili mailom: brankabarovic@gmail.com

Cijena radionice:   400 kn /ili 300 kn za članove udruge Apolon

Napomena: Prije radionice u Apolonu  će se održati besplatno uvodno predavanje na temu: “Kako reći ne i postaviti osobne granice”, u srijedu, 12.09.2012. od 18:45 -19:45 sati, voditeljica:Branka Barović.

Vezani članci: Agresivnost ili asertivnost, pitanje je sad!