Kako reći NE? – besplatno predavanje srijedom

Jeste li skloni preuzimanju poslova koje vam kolege redovno prebacuju, a vama je teško odbiti? Ostajete li duže na poslu ili nosite poslove kući? Preuzimate li previše obiteljskih obaveza, a onda se osjećate loše? Da li vam je teško nešto zabraniti ili ograničiti vašoj djeci ili partnerima i  produktivno iskomunicirati svoje želje, stavove, potrebe? Kako zastupati svoje ideje, mišljenja, napredovati u karijeri, uspješnije rješavati konfliktne situacije, a pritom poštovati sebe i druge?

Uvodno predavanje će nas uvesti u temu postavljanja osobnih granica. Potom slijedi radionica na kojoj ćete, kroz niz praktičnih vježbi, detaljno prakticirati i savladati vještinu “kako reći ne i postaviti osobne granice”: na poslu, u partnerstvu i u svim ostalim životnim situacijama.

Vrijeme održavanja:

  1. Besplatno uvodno predavanje: srijeda, 12.09.2012. od 18:45 – 19:45 sati, Centar Apolon, Derenčinova 1,4 kat, Zagreb
  2. Radionica: nedjelja, 16.09.2012. od 11:30 – 15:30 sati (4 sata), Centar Apolon, Derenčinova 1,4 kat, Zagreb.

Opis uvodnog predavanja: Kako reći “Ne” i postaviti osobne granice

Cilj: upoznati polaznike kako na kvalitetan način mogu postaviti granice u komunikaciji prema svojoj okolini, kako na poslu tako i u obitelji, u partnerskim odnosima, a sa svrhom da bi se osjećali bolje i kvalitetnije obavljali brojne aktivnosti s kojima se svakodnevno susreću.

Kroz praktične vježbe iznaći ćemo i uvježbati najbolje načine zauzimanja za sebe na asertivan način, poštujući sebe i sugovornike uključene u komunikaciju.

Predavač: Branka Barović, osobna trenerica i konzultantica, sa dugogodišnjim poslovnim, trenerskim i savjetodavnim iskustvom. NLP majstorica, poslovna savjetnica i voditeljica edukacija iz područja komunikacijskih, prezentacijskih i prodajnih vještina. Kroz svoje radionice na zanimljiv, dinamičan i proaktivan način prenosi  znanja i vještine koje pomažu u kvalitetnijoj komunikaciji.

Sudjelovanje na uvodnom predavanju:  besplatno.


Komentiraj

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.