Apolon centar vas poziva da nam se pridružite i u novoj sezoni 2012./2013.!

Apolon pokreće ljude

Nova sezona vježbanja počinje u ponedjeljak, 27.kolovoza 2012.

Dobro nam došli i ove godine!

Pored redovnih svakodnevnih tečajeva vježbanja, pripremamo i niz zanimljivih i korisnih predavanja, radionica i škola. Kao i uvijek bit će besplatnih događanja, predavanja, prezentacija i seminara, besplatnih otvorenih satova vježbanja za sve zainteresirane. Za svakog ponešto… Izaberite!

REDOVNI TEČAJEVI VJEŽBANJA
KVALITETNA PODUKA
MALE GRUPE
JUTARNJI, POPODNEVNI I VEČERNJI  TERMINI

•    Joga
•    Vježbe za trudnice
•    Vježbe za kralježnicu
•    Pilates plus joga
•    Tai Chi Chuan
•    Nin Shi Do- borilačke vještine
•    Orijentalni trbušni ples
•    Nova Zumba (Energy Mix)
•    Rekreacijska gimnastika
•    Relaksacija i disanje
•    Iscjeljujući ples
•    Joga za djecu i roditelje
UPISI U TIJEKU, VJEŽBAJMO ZAJEDNO!   info i prijave:  095 816 88 18  /  apolon.studio@gmail.com
VJEŽBE ZA TRUDNICE

Vježbe poslije porođaja kreirane za žene koje žele ponovno doći u formu, smanjiti mogući postporođajni stres i depresiju, izravnati trbuščić, prirodno smanjiti kilograme i ponovno biti fit fizički i psihički.
Ojačajte tijelo na neagresivan način, bez obzira da li je porođaj bio prirodan ili carskim rezom. Nosite se lakše sa zahtjevnošću novog majčinstva,sa dojenjem, besanim noćima. Naučite kako ojačati leđa i ruke i čuvati kralježnicu od opterećenja pri prematanju, nošenju i podizanju djeteta, naučite se prirodno opuštati i sačuvajti svoj mir u svim situacijama. Ponovno osjetite svoje tijelo kao ženstveno, privlačno, snažno i zdravo.
Pon i čet  10:00 – 11:15
Ut i petak 17:00 -18:15

JUTARNJI TAI CHI

Tai chi, Umijeće chija (chi = životna, vitalna snaga) je drevna kineska vještina za zdravlje. Prigodno za sve dobne skupine, bez obzira na tjelesnu konstituciju, dob, spol, fizičku kondiciju. Poboljšava cirkulaciju, uravnotežuje tijelo, um i duh. Lagano, ali snažno energizirajuće.
Utorak i čet 07:30-  8:30

VEČERNJI TAI CHI

Pon i čet 17:00- 18:15

NIN SHI DO – BORILAČKE VJEŠTINE

Zanimljiva nova kombinacija dinamičnijeg vježbanja koja kroz trening od sat i pol objedinjuje na početku vježbe disanja, zagrijavanja i rastezanja iz joge, trening borilačkih vještina i na kraju osnove shiatsu terapije za opuštanje.

Pon i čet 20:00 – 21:30

PILATES PLUS YOGA

Moderan program koji objedinjuje dobrobiti oba tečaja: Pilatesa i joge. Vježbe su kombinirane, dinamične, uz glazbu, dostupne svim dobnim skupinama vježbača, bez obzira na predznanje. Postupno ćete povećati tjelesnu kondiciju, izdržljivost, ojačati i uravnotežiti tijelo,um i duh i dah.
Pon i čet  18:30 – 19:45

JOGA ZA POČETNIKE/ VJEŽBE ZA KRALJEŽNICU

Vježbanje joge, drevne vještine za zdravlje, dugovječnost, pomlađivanje, unutrašnji mir, pročišćavanje i ravnotežu tijela, uma i duha, oslobođeno dogmatskih ili vjerskih sadržaja, usmjereno prvenstveno na zdravstvenu dobrobit, prilagođeno svima, bez obzira na dob, spol, predznanje, tjelesnu kondiciju ili građu. Vratite svoje sjajno zdravlje, osnažite tijelo, naučite potpuno disanje, opuštanje i suočavanje sa svim životnim situacijama. Povećajte energiju, produktivnost, koncentraciju, pamćenje, izdržljivost, otpornost na stres, sigurnost i samosvijest.Ovladajte negativnim emocijama, očistite tijelo od toksina, smanjite bolove u leđima i kralježnici, povećajte opću snagu, gipkost i pokretljivost. Oblikujte, ojačajte i pomladite tijelo.
Naučite praktične tehnike disanja i energiziranja koje vam pomažu u svakodnevnim aktivnostima, vraćaju optimizam i životnu radost. Na kraju svakog sata vođeno opuštanje uz opuštajuću glazbu.
Utorak i pet 18:30- 19:45

JUTARNJA JOGA

Vježbanje joge za naprednije polaznike koji su se već susreli s tehnikama joge.
Utorak i pet  09:00 – 10:15

JOGA ZA DJECU I RODITELJE- VJEŽBAJTE ZAJEDNO!

Program vježbanja osmišljen za djecu starije predškolske i rane školske dobi (cca 5 -11 god.) i za njihove roditelje, da se na zabavan, koristan i edukativan način provedu zajedno učeći nešto novo i povezujući se kvalitetno sat vremena subotom ujutro.

Subota: 9:45 – 10:45

VJEŽBE ZA MAME I BEBE- AKTIVNO MAJČINSTVO

Posebno osmišljen program stručnih vježbi u kojem sudjeluju mame sa svojim bebama; rodilje će steći formu kakvu su imale prije trudnoće, razgibati se i opustiti od dnevne rutine i stresa, naučiti koristiti tehnike baby masaže koju možete prakticirati u svom domu, još bolje razumijeti neverbalni jezik svojih beba. Bebe će uživati u  masaži, ugodnoj i opuštajućoj atmosferi i na kraju plesu s mamom! Dob beba: od 2 do cca. 12 mjeseci.

Srijedom prijepodne