Nova Zumba Energy Mix i S-Dance fitness: Proljetni upisi u tijeku!

Upisujemo novu proljetnu sezonu 2 tečaja plesa:

1. NOVA ZUMBA ENERGY MIX i S-DANCE u 1 programu

2. TEČAJ S-DANCE

Ples je postao dio ženske povijesti. Naprimjer trbušni ples sa tradicijom dugom 3 000 godina, koji svoje korjene vuče još iz doba Egipta, je ples plodnosti i njegove kretnje su svojstvene i prirođene svakoj ženi. Tim plesom su žene izražavale senzualnost, moć i jedinstvo sa svojim tijelom.

I danas plešemo orijentalni trbušni ples, ali i suvremenije, isto tako energične, temperamentne i dinamične plesove: Zumbu i S-Dance.

Naučite pokrete koji će Vas “otključati” i oslobodite svoju jedinstvenost i kreativnost. Sjetite se da niste samo žena, već ženski princip koji drži ravnotežu svih svjetova!

S nama zumbajte i budite S: slobodne, sretne i svoje!

više o tečaju S- DANCE: FITNESS ZA SVAKU ŽENU!

Sjedinjuje ples, istezanje, jogu i senzualne vježbe prilagođene ženskom tijelu. Izvrstan kardiovaskularan program. Gradi tonus mišića, učvršćuje čitavo tijelo, povećava gipkost, pomaže u smanjenju tjelesne težine i podiže razinu energije. Gradi snagu i eleganciju, jača samopouzdanje i ženama pruža nov osjećaj za doživljaj vlastitog tijela. Korak dalje od fitnesa, pruža poseban osjećaj samopouzdanja i senzualnosti.

Program je otvoren za sve žene bez obzira na kondiciju, konstituciju, dob ili prethodno iskustvo vježbanja. Samo dođite i isprobajte!

RASPORED:

1. NOVA ZUMBA PLUS! ZUMBA ENERGY MIX i S-DANCE u 1 programu, subotom 18:30 – 19:30 Trajanje sata 60 minuta.

2. TEČAJ S-DANCE:  utorkom 20:00 – 21:00, Trajanje sata 60 minuta

RAZNOVRSNE OPCIJE UPISA I POPUSTI:

KOMBINACIJE TEČAJEVA I DOLAZAKA: Moguće su i povoljne kombinacije oba programa, te pohađanje i jednog i drugog tečaja po izboru 1 ili 2 sata tjedno. Mogućnost drop -in sata ( plaćanja po dolasku).

POPUSTI: za članove Apolona koji već pohađaju neki drugi tečaj, za učenice, studentice, umirovljenice, nezaposlene, članove obitelji, te ako dovedete nekog sa sobom npr. prijateljicu.

Zbog ograničenih mjesta u grupi predbilježbe su obavezne!

Sve informacije i predbilježbe: apolon.studio@gmail.com

VIDEO :NOVA ZUMBA ENERGY MIX