Čista bistra zdrava pitka voda 22.-24.3.2012. u 22 h: zajednička globalna namjera iscjeljivanja povodom međunarodnog dana vode

Dragi prijatelji,

pridružite mi se 22.-24.03.2012 u 22 sata da svojom namjerom osnažimo zajedničku želju koja se nalazi u srcima mnogih ljudi: da je ČISTA BISTRA PITKA VODA svima lako dostupna, svugdje na ovoj našoj divnoj planeti.

Znate već i sami da se problemi ne mogu rješavati s iste razine svijesti na kojoj su nastali – stoga podignimo ukupnu razinu svijesti. Pozivam vas da mi se pridružite u ovom događaju da udružimo svoje dobre želje i pozitivne misli u jednu, zajedničku namjeru ZAHVALNOSTI ZA ČISTU BISTRU ZDRAVU PITKU VODU na našoj divnoj planeti.

Znajte da je vaše sudjelovanje važno. Zbroj naših svjesnih namjera čini značajnu razliku jer aktiviranjem naše grupne namjere možemo napraviti istinsku promjenu i manifestirati najljepše želje našeg srca za dobrobit svih.

Što vi možete učiniti 22. – 24.3.2012. od 22.00 – 22.45 sati?

1. OPUSTITE SE NAJBOLJE ŠTO MOŽETE!

2. Pokrenite i podignite svoju energiju i vibracije na način koji najbolje znate.
Primjenite bilo koje znanje koje imate (Kvantni dodir, Quantum entrainement, Qi Gong, Ki disanje, Reiki, Pranic healing, Theta healing, ili bilo što drugo što najbolje znate) ili molitvu. Aktivirajte svoju svjesnu pažnju.

Ako ne poznajete niti jednu tehniku iscjeljivanja ili meditaciju samo budite što više opušteni i dišite što potpunije možete. Ako posjedujete i radite s kristalima, izeberite ih prema svojoj intuiciji i postavite u mrežu. Ako komunicirate s anđelima, vodičima i drugim bićima Svijetla pozovite ih da vam se pridruže.

3. Zamislite najljepšu sliku čiste bistre pitke vode u prirodi, koje se možete sjetiti: izvor, slap, potok, jezerce. Neka slika bude živa, pokretna, aktivna. Divite se bojama. Prisjetite se i prizovite najdivniji okus čiste slatke pitke vode. Osjtite miris svježe vode. Čujte divne zvukove koje proizvodi voda u kretanju. Zamislite da ste svoju ruku uronili u tu vodu. Osjetite kako uživate u toj vodi, kako vas osvježava i okrepljuje. Ovaj osjećaj smjestite u svoje srce. Dopustite da ove slike i pogotovo ovaj zvuk prođu kroz čitavo vaše tijelo i potpuno vas ispune.
Iz svog srca zračite i ISKAŽITE ZAHVALNOST za ČISTU BISTRU ZDRAVU PITKU VODU ZA SVE na planeti.

Ovom događaju možete doprinijeti čak i ako nemate vremena tako da jasno iskažete ZAHVALNOST ZA ČISTU BISTRU ZDRAVU PITKU VODU i želju da se ona spoji s poljem ove kolektivne namjere kreiranom u toku ovog događaja.
Ovo traži samo jednu vašu misao. Upotrijebite je!

Ovo je globalna namjera i u njoj će sudjelovati mnogi ljudi sa svih strana svijeta
22., 23. i 24.3.2012. u 22 sata u svakoj vremenskoj zoni.
Događaj će se ponavljati 3 dana za redom, 45 min.

Za vrijeme ovih događaja možete energizirati čašu vode ili staklenu bocu s vodom. Jednostavno smjestite čašu ili bocu s pitkom vodom između vaših ruku, tako da vam se prsti ne dodiruju.
Vrlo lako ćete na kraju ovog događaja ustanoviti promjene u okusu, gustoći i površinskoj napetosti vode.
Čašu vode popijte na kraju ovog događaja, a ostatak iz boce ulijte u rijeku, jezero ili potok ako možete.

Vaša svijesna pažnja je važna.
Pomozite svima nama u stvaranju nove više vibracije za pomoć našoj planeti i nama samima. Sudjelujete u ovom događaju, sva tri dana za redom, ako možete. Ako ne možete prisustvovati barem se sjetite iskazati svoju namjeru. Jedna vaša misao i jasna namjera je dobro koje svakako možete učiniti.

Sudjelovanje u ovom događaju je dovoljno da doživite i razumijete koliko je važna vaša svijest u manifestiranju naše zajedničke bolje budućnosti.
Ovo nitko drugi ne može uraditi za nas.

Proslijedite ovu poruku, što nas više bude, to bolje.

BUDITE PRISUTNI.

Jelena Korenčić
Certified Quantum Touch Instructor & Practitioner
+385 98 176 66 03
http://www.compat.org/kvantnidodir

Jelena Korenčić certificirana je instruktorica i praktičarka Quantum Touch-a. Preko petnaest godina istražuje umjetnost iscjeljivanja, a kvantni dodir primjenjuje svakodnevno.

NAPOMENA: Iscjeljivanje kvantnim dodirom nije zamjena za stručnu medicinsku pomoć, niti bilo koju vrstu terapija.

Objavio Apoloncentar Zagreb

Holistic Centre - Family & Eco Friendly Lifestyle Club

One thought on “Čista bistra zdrava pitka voda 22.-24.3.2012. u 22 h: zajednička globalna namjera iscjeljivanja povodom međunarodnog dana vode

  1. Meditacija i molitva su jako lijepe i fine stvari ali se za vodu treba boriti i ovozemaljskim metodama, sekirom ak treba također, jer se previše kriminalaca mota oko vode a ja to dobro znam jer delam u Zagrebačkom vodovodu, instituciji koju su nam sagradili naši preci da bi ju danas vodili kriminalci, kojima pomaže država i policija.
    Zagađivanje, pljačka, uništavanje, neznanje…
    O tome će se 31.3.12. u 20 sati u Europskom domu čuti više pa dođite, a tko me želi pitati nešto o krađama i zloupotrebama evo mu mail: zpetrinovic@gmail.com

Komentiraj

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri kao ovaj: