//
sada čitate...
ASTROLOGIJA, SAVJETOVANJA, ČLANCI -ZANIMLJIVOSTI

Oslobođena energija!

Vivienne Westwood Takes Flight With New “Wing” Collection for Melissa Shoes

Go, go go! Ultra brzo krećuće energije.

Krilati glasnik Merkur, bog komunikacije, putnika i atleta, “zakačit” će se sa Uranom 18. ožujka 2012. a Sunce koje ulazi u znak Ovna 20.03. dat će nam poticaj da djelujemo, djelujemo odmah!I Izgubit ćemo razumno predumišljanje da promislimo prije nego što skočimo i to na svaku idejicu koja nam puhne u glavu. Zato oprez!

Planet Merkur se trenutno kreće retrogradno u znaku Ovna, a kada se “sudari” sa Uranom 18.03.2012. sjajne će ideje dolaziti, a ubrzane energije ovih dvaju planeta će nas iznimno snažno i neprestano poticati na akciju. Imat ćemo nizak prag tolerancije prema dosadi i polaganim objašnjenjima. Kada nam odmah, kao iz vedra neba sine ideja, poželjet ćemo je odmah provesti u djelo. Promišljanje dolazi kasnije, zar ne?

A onda, 20. ožujka, ove će se energije još povećati kada Sunce uđe u znak Ovna, sam po sebi astrološki znak akcije. Ništa drugo nećemo željeti nego ići naprijed; go, go, go!; planiranje će nam izgledati kao gubitak vremena. Sretna je okolnost, da kad nam nedostaje praktičnosti, to nadoknađujemo hrabrošću i entuzijazmom. Držite temperamentne reakcije pod kontrolom, jer nas vatreni znak Ovna može razjariti kao niti jedan drugi znak!

Ovi tranziti možda neće rezultirati u najmudrijim akcijama…. ali vam barem neće biti dosadno! Ipak, dobro je imati ovo na umu, da kasnije previše ne zažalimo što smo učinili :).

 

 

Oglasi

About apoloncentar

Apolon pokreće ljude

Rasprava

Nijedan komentar do sada.

Komentiraj

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UPIŠITE VAŠU E-MAIL ADRESU I PRIMAJTE NEWSLETTER, ČLANKE, NOVOSTI I OBAVIJESTI APOLON CENTRA
IZJAVA O PRIVATNOSTI: Označavanjem gumba dajem privolu da se moji podaci koriste za slanje informacija o programima Apolon centra putem e-maila i newslettera.Razumijem i prihvaćam da privola ostaje važeća do opoziva.Razumijem da svoju privolu mogu povući u bilo kojem trenutku putem linka unsubscribe u newsletteru ili direktnim kontaktom na e-mail apolon.studio@gmail.com

Pridruži se 1.362 drugih sljedbenika

Statistika

  • 1,074,313 pregleda

POKLON BON

KATEGORIJE

Oglasi
%d bloggers like this: