S–Dance fitness – idealan za oblikovanje ženskog tijela

Fitness za ženstvene obline

Oblikovati i učvrstiti tijelo, skinuti kilograme, povečati nivo energije, razotkriti svoju senzualnost, plesati, sve to u isto vrijeme i na istom mjestu… kako?

…na tečaju S-Dance!

Zašto S? S kao prirodni oblik ženskog tijela, S kao senzualnost, S kao seksepilnost, S kao snaga, S kao samopouzdanje. S-Dance je novi revolucionarni oblik fitnesa namijenjen isključivo ženama. Budite Samopouzdane, Sretne i Svoje!

S - Dance na prostirci S - Dance je novi tečaj koji u jednom satu sjedinjuje elemente S faktora na prostirci ( bez šipke) Utorkom 20:00 - 21:00 sat

Dobrobiti S- Dance-a su fizičke i psihičke:

O programu:

sjedinjuje ples, istezanje, pilates, jogu i vježbe prilagođene ženskom tijelu. Izvrstan kardiovaskularni program. Gradi tonus mišića, učvršćuje čitavo tijelo, povećava gipkost, pomaže u smanjenju tjelesne težine i podiže nivo energije. Gradi snagu i eleganciju, jača samopouzdanje i ženama pruža nov osjećaj za doživljaj vlastitog tijela. Korak dalje od fitnesa, pruža poseban osjećaj  ženstvenosti.

Moderan je oblik fitnesa koji kombinirajući vježbanje i ples, pruža zdrave kardio vježbe. Tonificira mišiće, učvršćuje tijelo, povećava fleksibilnost, skida suvišne kilograme i povećava razinu energije. Ujedno jača samopouzdanje, oblikuje čvrsto tijelo, a pritom čuva ženske obline, vraćajući vjeru u vlastito tijelo.

Cilj ovog zanimljivog fitnesa je osvijestiti ženstvenost, te sposobnost uživanja u raskoši svake kretnje mišića u čemu svaka žena može pronaći zadovoljstvo.

S- Dance otvara um oslobađa predrasuda, te dokazuje kako svaka žena vježbajući uzima stvar u svoje ruke i na taj način slavi sebe i svoju ženstvenost.

Kružnim kretnjama oblikuje se tijelo koristeći mišiće koji se možda nikada nisu koristili, a pritom se sjedinjuje fizičko i emocionalno biće. Vježbe stvaraju  osjećaj zadovoljstva i zapravo se plešu.

Naglasak je na vježbama koje oblikuju ženske adute, a to su noge i stražnjica, ali podjednako oblikuje i čitavu muskulaturu. Vaše će tijelo izgledati besprijekorno, kretat ćete se lepršavije, a osmijeh vam neće silaziti s usana.

Fitness je kreirala holivudska glumica Sheila Kelley poznata iz serija “Zakon iz Los Angelesa” i “Sestre”, filmova “Singles” i “Jednog lijepog dana”, kao i mnogih drugih. Pripremajući se za ulogu plesačice došla je na ideju da osmisli novi fitness sa pokretima koji naglašavaju ženske obline, umjesto da ih izravnavaju kao većina drugih oblika vježbanja prilagođenih muškom tijelu.

Ali, Sheilla nije samo glumica, ona je i supruga (udana za  glumca Richarda Schiffa) i majka dvoje djece, koja sretan brak može zahvaliti upravo novoprobuđenoj erotskoj snazi te samopouzdanju i unutarnjem miru koji joj je donijela.

Danas je Sheilla jedan od najpopularnijih fitness gurua u Americi. Osnovala je program vježbanja pod nazivom S faktor koji su usvojili fitness centri diljem SAD-a. Živi u Los Angelesu, Hrvatska je prva zemlja u Europi u kojoj je prevedeno recentno američko izdanje njene knjige.

Isprobajte ove 2 vježbe:

Picassov luk

Za što je koristan: Ovaj pokret otvara grudni koš, što može olakšati astmu i druge respiratorne tegobe, a ujedno i blago masira prednju stranu srca. Ovo je vježba za gipkija leđa i bokove te za otvaranje područja zdjelice. Slobodno zabačena glava povećava dotok krvi u mozak, što održava sinapse u punom pogonu.

Početnici : Sjednite na stopala i razmaknite koljena za širinu kukova. Desni dlan stavite na pod iza sebe, oko 30 cm od stopala. Zadržite stražnjicu na stopalima, udahnite i izvijte leđa pa isturite grudi ispred sebe. Oslonite se na desnu ruku.

Prijelazni : Stavite desni lakat na pod iza sebe, oko 50 cm iza stopala. Dlan je na podu. Oslanjajući se na lakat, izdahnite i izvijte leđa u luk prema gore, glavu zabacite unatrag.

Napredni : Stavite desni dlan iza sebe, oko 30 cm od stopala. Prsti su okrenuti prema zidu iza vas. Udahnite i izvijte leđa, oslanjajući se na desnu ruku podignite stražnjicu sa stopala i što više isturite zdjelicu prema naprijed.

Prikradanje divlje mačke

Kleknite na pod: Sjednite na potkoljenice, a ruke ispružite ispred sebe na podu. Podignite se na ruke i koljena pa desno koljeno i desnu ruku pomaknite naprijed. Ispred sebe što više ispružite desnu ruku i desno koljeno, dok su lijeva ruka i koljeno nepomični. Savjet više : Neka vam leđa slobodno vijugaju dok puzite. Opustite mišiće leđa i spustite glavu. Dopustite lopaticama da se dižu i spuštaju do maksimalne visine i dubine. Naglasite pokret.

UPISI NOVIH POLAZNICA NA TEČAJ S-DANCE / PROLJETNA GRUPA 2012./ SU U TIJEKU!

Raspored: utorkom 20:00 – 21:00

Mjesečno: 150 kn, po satu: 40 kn, a za članove Apolona i Kluba plesa Apolon: svega 100 kn!

Informacije i predbilježbe sms-om: 095/ 816 88 18 – mailom : apolon.studio@gmail.com

Predbilježbe za tečaj su obavezne (broj mjesta u studiju je ograničen)!

NAPOMENA: Tečaj S- Dance je moguće kombinirati sa tečajem Nova Zumba Energy Mix po povoljnoj cijeni!

Jedna misao o “S–Dance fitness – idealan za oblikovanje ženskog tijela

Komentiraj

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.