Besplatno uvodno predavanje Od Gubitka do Dobitka- ciklus radionica

Pozivamo vas na  besplatno uvodno predavanje u srijedu 07.03. 2012. u 18h, o ciklusu radionica pod nazivom Od Gubitka Do Dobitka. Apolon centar, Derenčinova 1. IV kat, Kvaternikov trg. Program vodi certificirani pranoterapeut, NLP praktičar i voditelj Škole Intuitivnog Iscjeljivanja i Integriteta, Sanela Ahmetović.

Želite li preobraziti životne uvijete, u području posla, financija, obiteljskih odnosa, ljubavi? Želite li ozdraviti u srcu, duhu i umu te očistiti svoju podsvijest od blokada i vinuti se ka željenim rezultatima? Dođite na 7.tjedni program, od Gubitka Do Dobitka. Uklonite svoje sabotaže i ostvarite svoje potrebe, sada.

Bilo da želite, a oklijevate započeti novi život ili ste pretrpjeli gubitke od kojih se teško oporaviti… bilo da neznate što biste i tražite svjetlost da vas usmjeri… dođite. Zajednički kreirana namjera, opažanje sabotirajućih obrazaca, prihvaćanje i promatranje situacija, oporavlja naš bitak, dovodi u sadašnji trenutak i prirodno povećava unutrašnju snagu, sposobnosti, slobodu. Želimo li znati gdje smo na ljestvici vlastitih vjerovanja? Koliko imamo pozitivnih misli i osjećanja dnevno, prepoznati ćemo po kvaliteti dana koji živimo i po okolnostima koje nas trenutno okružuju.

Već mnogi znaju da zakon privlačenja privlači ono što sami vjerujemo duboko, unutra. Ono što međutim malo tko zna je, što točno nosimo sa sobom u podsvijesti? Kako to prepoznati i kako se nositi s time? Kako unutra – tako i vani. Ako sve počinje unutra, onda imamo mnogo posla za učiniti. Ovaj program doprinosi osobama koje su željne promjene, poticaja, podrške, razumijevanja, suosjećanja i samoostvarenja. Možete se pridružiti svakog petka tijekom ožujka i travnja. Jedini uvijet je da kada započnete sa programom ostanete u procesu 7 tjedana. Toliko je vremena potrebno za realizaciju i osvjedočenje kako djeluje u praksi, pozitivna, preobražavajuća grupna vježba. Poboljšavati ćemo kvalitetu življenja s koje god različite životne situacije počeli, a za to potrebno nam je određeno vrijeme. Mijenjajući obrasce iznutra i posvještavajući ih, mijenjati ćemo i svoje okolnosti- iz dana u dan! Vi sami odabirete područje na kojem radite.

Dobra vijest je da naša podsvijest dopušta reprogramiranje obrazaca vjerovanja. Loša vijest je da osim što imamo pregršt vlastitih ograničavajućih uvjerenja, mi nosimo i obrasce preuzete iz prošlosti predaka, obitelji, sadašnjeg i prošlog okruženja- na razini nesvjesnog.
Točnije mi živimo i percipiramo vanjski svijet u skladu sa podsvijesnim sadržajem iznutra. Živimo spavajući i koristimo svega mali dio vlastitog cjelokupnog kreativnog potencijala.
Prepoznajete li; nemogu, nisam toliko/ nisam dovoljno… neznam to.
Česta brojalica našeg podsvijesnog uma, kao hipnotički obrazac, ponovno i ponovno vraća se u najrazličitijim oblicima i nagriza osjećaj cjelovitosti i vlastite osobne snage. Važno je drugačije doživljavati sebe – iznutra… inače ostajemo gdje smo i bili.

„ Svatko može izbrojati sjemenke u jabuci, ali tko može izbrojati jabuke u sjemenci?“

Naše energetsko polje i  podsvijest su  moćno oruđe kojim oblikujemo svoju stvarnost. Potrebno nam je znanje, podrška iz okoline i rad na sebi za transformaciju negativnih uvjerenja u obrazaca iz podsvijesti. Nazovimo sve ograničavajuće obrasce SABOTAŽAMA, ili unutarnjim saboterom. Svaki djelić našeg unutarnjeg Ja koji nije u skladu sa drugim djelićem Ja izaziva napetost i tenziju unutarnjeg konflikta. Svi mi nosimo u sebi strahovit teret prošlosti, neznanja, obrazaca nemoći i ograničavajuća uvjerenja koja drže naš unutarnji potencijal u otporu. Pomiriti sve djeliće nas samih u uravnoteženu cjelinu, cjeloživotni je zadatak i zahtijeva pravo majstorstvo, osim teorijskog znanja. Postoje životne faze kada postajemo izuzetno maleni, nevrijedni i nemoćni u svojim očima, spram sile zvan Život. Kada se Život čini toliko većim od nas. Kada se pitamo možemo li uopće nešto učiniti? Upravo te situacije prizivaju najviše blagoslova u naš život. Upravo ti osjećaji najviše privlače misterij uspjeha ka našem duhu. Nikada kao tada nismo bliže granici svih granica- kada postajemo novo biće. Kada još u ovom tijelu preobražavamo svoj JA. S obzirom da naša unutrašnja priroda zahtjeva razrješavanje ovakvih unutarnjih sabotaža i neprestano nas rasteže u šire područje življenja u ljubavi, tj. življenja u srcu- mi ćemo kad tad ispustiti svoje obrane od evolutivne ljubavi koja želi slobodno kolati našim životom u svim životnim pravcima.

Znate li da povreda ostavlja vibracijske tragove u polju i da te anomalije spriječavaju visoke vibracije (radost, ostvarenje, ljubav, sreća, obilje) da djeluju u našem polju?

Postoji li u vama nerazriješena povreda, zbog koje vaše polje ne prihvaća visoke vibracije radosti, samoostvarenja, svrhovitosti, ispunjenosti, povezanosti i pripadnosti? Ukoliko postoji neka nerazriješena povreda, imate priliku za razvoj, to je vaš plodan materijal za unaprijediti svoj bitak, u cjelosti.

Što ćemo naučiti na ovom programu;

 • – Veliki smo koliko i Život i njegovi zahtijevi i sve naše potrebe nose plan za svoju realizaciju
 • – Naša moć dolazi iznutra i nepobjediva je
 • – Koje su to točno naše nesvjesne sabotaže i kako se odnositi prema unutrašnjem saboteru?
 • – Kako prepoznati automatskog pilota u svojoj svijesti i svjesno kreirati život kakav želiš?
 • – Kako organizirati potporu važnu za realizaciju svojih potreba?
 • – Kojim tehnikama možemo sebi i drugima pomoći?
 • – Kako komunicirati kvalitetnije?
 • – Kako graditi ispunjavajuće i trajne odnose

Ovaj izuzetan i iskustveno potvrđen program namijenjen je svima koji žele:

 • –   Za svakoga tko želi unaprijediti i pospješiti neko područje svog života SADA
  –   Onima koji se žele rasteretiti stresa, strahova, tereta prošlosti, razočarenja, bespomoćnosti
 • –   Za sve koji žele ispunjavajuće odnose i ugodnu podržavajuću okolinu
 • –   Za sve koji žele postati zadovoljni, sretni, cjeloviti, inspirirani vlastitim novim počecima

Program Od Gubitka do Dobitka će vam omogućiti da:

 • –  Uklonite podsvijesne i energetske sabotaže iz područja obiteljskih obrazaca, a tiču zdravlja, novca, ljubavi ili integriteta
 • –  Osvijestite unutrašnju moć i otvoriti se potpunom potencijalu naše nadsvijesti
 • –  Otpuštanje emotivnih povreda i oslobađanje unutarnjeg prostora za nove početke
 • –  Uravnotežavanje i osvještavanje svojih starih i novih potreba
 • –  Poboljšavanje odnosa prema sebi i svojim ciljevima
 • –  Jačanje fokusa i koncentracije ka odabranim prioritetima
 • –  Povećana sposobnost ostvarenja svojih ciljeva
 • –  Razumijevanje i prihvaćanje sebe i drugih u procesima transformacije
 • –  Da se unutarnji otpor spram obilja ukloni i da obilje slobodno poteče svim područjima vašeg života

Okolina koja nam reflektira istinski bezazlenu i bezuvjetnu podršku, najvažnija je komponenta u našem razvitku i životnom progresu. Dokazano je da društvo i okolina određuju pojedinca tj, njegov sustav uvjerenja. Prijavite se na naš program i svjedočite svakodnevno čudima koja će vam se ubrzano razotkrivati. Proslijedite i poziv onima koji su izgubili nekog ili nešto, a ne uspijevaju se oporaviti od gubitka.

Bilo da je riječ o gubitku vlastite moći, neovisnosti, hrabrosti, zdravlja, smrti ili bolesti bližnjeg, dramatičnom prekidu sa voljenom osobom, razvodu ili gubitku posla, tj. egzistencijalne sigurnosti, ostali su energetski tragovi. To su potisnuti osjećaji gubitka, koji neprimjetno prociraju osobu u prošlost i ograničavaju njenu sposobnost izražavanja i djelovanja u SADA.

Nakon uvodnog predavanja, cjelovitom programu se možete pridružiti već u petak 09.03., ili bilo kojeg idućeg petka od 20h, na istoj adresi.

Predbilježbe na program i direktne upite na email: vac_center@yahoo.com ili telefon 091 8843 816

Sanela Ahmetović, pranoterapeut, NLP praktičar, predavač Škole Intuitivnog Iscjeljivanja i Integriteta

web: http://www.healingtenerife.blogspot.com/