Mladi Mjesec u Ribama: Rehabilitacija Duše

Kako postići najveću dobrobit od sadašnje moćne lunarne energije

21. veljače 2012.- Mladi mjesec u znaku Riba, sjaji na noćnom nebu posebno intenzivno, te će biti jedan od najjasnijih ove godine.

Neptun – planet duhovnosti, obmana i snova također je u emotivno naglašenom znaku Riba.

Pratite svoje snove kroz poruke, simbole i vodstvo, jer su Ribe povezane sa kolektivnim nesvjesnim. Obratite pozornost na bizarne koincidencije i sinhronitete, jer su sada pogotovo snažni. Postavite si namjeru za bilo koje životno područje gdje trebate više skromnosti, suosjećanja i prepuštanja.

Ribe su povezane s ovisnostima (alkohol, internet) pa sada možete duboko osvjestiti sve što vas spriječava da se povežete sa svojim najvećim potencijalima i najvišom duhovnom dimenzijom. Ako svoje loše navike, za koje ste mislili da ih se nikako ne možete riješiti, sada nježno otpustite i predate nečem višem – na najboljem ste putu.

Ovo je odlično vrijeme da se zaroni duboko i pronađe još više suosjećanja i opraštanja sebi i drugima. Na kojem polju trebate biti nježniji, sa još više razumijevanja? Otpustite kritiziranje i prosuđivanje, ne sudite strogo sebi niti drugima. Ribe, kao znak pun empatije i neuvjetovane ljubavi pokazuju nam put natrag ka svojoj duši.

Otpustite očekivanja i zahtijevanja te se fokusirajte na ono što možete dati radje nego što želite primiti. Ako si možete priuštiti malo povlačenja, za sebe, u sebe, ovo je idealan mladi mjesec za to. Čeznut ćete za odmorom od svakodnevnice i zemaljskih zahtjeva ovog ludog svijeta.

Najmanje što možete učiniti jest da se više odmarate i stvorite si ovog tjedna više vremena za hranjenje svoje duše. Prigrlite ovu prekrasnu, iscjeljujuću lunarnu energiju!