“Asertivnost – u životnim situacijama ili Kako izraziti svoje želje na primjeren način”

Radionica:

Vrijeme održavanja: subota, 25.02.2012, od 11:00 – 15:00 h

Mjesto održavanja: Apolon Centar, Zagreb, Derenčinova 1 /4. kat

O radionici:

Na prvoj radionici na temu asertivnosti upoznali smo sa specifičnostima agresivnog, pasivnog i asertivnog ponašanja. Upoznali smo se sa tehnikama koje nam mogu pomoći u izražavanju sebe i vježbali smo primjere u konkretnim situacijama. Zbog interesa polaznica prve radionice, ova radionica, druga u nizu na temu asertivnog ponašanja, osmišljena je i kao nastavak, a moguće ju je pohađati i ukoliko niste bili prisutni na prethodnoj radionici.

Dobrodošli su svi koji su već prošli radionicu i koji je žele ponoviti kao follow up, produbiti, podijeliti svoja iskustva, a i svi novi polaznici koji žele čuti i naučiti nešto više o asertivnom ponašanju.

Na ovoj radionici kratko ćemo ponoviti sljedeće teme (kao info za one koji dolaze prvi put):

  •   specifičnosti agresivnog, pasivnog i asertivnog ponašanja
  •   posljedice različitih oblika ponašanja
  •   asertivnost i kako nam može pomoći
  •   tehnike za unaprjeđenje asertivnog ponašanja

Nakon uvodnog dijela  radit ćemo vježbe na konkretnim primjerima iz svakodnevnog života:

  • kako asertivno komunicirati s partnerima, članovima obitelji, djecom,
  •  kao surađivati sa kolegama i nadređenima na poslu
  •  kako tražiti neke usluge kad su nam potrebne
  •  kako reći „ne“ u nekim životnim situacijama (i osjećati se dobro)

Kroz zanimljivo predavanje i praktične vježbe, prepoznat ćete način na koji najčešće osobno reagirate, uočiti područja za moguće unaprjeđenje i naučiti kako kvalitetno komunicirati sa okolinom kako bi se mogli bolje zauzimati za sebe i ispunjavati svoje potrebe, uvažavajući pri tome i druge osobe.

O voditeljici:

Branka Barović, osobna trenerica i konzultantica, dipl.oecc, i NLP majstorica, uz dugogodišnje poslovno iskustvo u poslovima iz područja marketinga, direktne prodaje i vođenja poslovnih edukacija, posvetila je više od 25 godina proučavanju i istraživanju potencijala uma, mogućnosti unaprjeđivanja komunikacijskih vještina i osobnom razvoju. Kroz osobno iskustvo i kroz različite pristupe u radu, svojim znanjem i vještinama kroz radionice podučava osobe koje žele promijeniti kvalitetu svojih života nabolje.

Kome je namijenjena radionica?

Svima koji žele naučiti kako kvalitetno komunicirati, zauzimati se za sebe, poštujući pri tome druge, naučiti kako kvalitetno zastupati svoje ideje, mišljenja, stavove, održavati odnose s drugima, napredovati u karijeri, uspješnije rješavati konfliktne situacije

Prijave za radionicu: 091 5319259 ili mailom: putpromjene@gmail.com

Sudjelovanje:  250 kn

Vezani članci: