//
sada čitate...
BESPLATNA DOGAĐANJA, DOGAĐANJA, EFT -Emocionalna sloboda -akupresurne točke, EMOCIJE, ENERGETSKI RAD, OBAVIJESTI, PRESS - TV - MEDIJI

EFT terapija: STRAHOVI – prilika za besplatno rješavanje istih uz uvjet sudjelovanja u emisiji 8.kat

Dragi svi,
Neki su od vas za ovo već čuli a neki još nisu. S nekima nisam bila dugo u kontaktu, no kako mi se čini da je ovo sjajna prilika da ljudima koji pati od konkretnog straha (od aviona, leta, vožnje auta, pasa, itd.) besplatno pomognem šaljem mail na gotovo sve domaće mail adrese iz svog adresara.

Poziv je otvoren do daljnjega

Kao EFT praktičar sam pozvana u emisiju 8. kat Danijele Trbović, Prilozi se snimaju unaprijed, a snimanje za EFT prilog trebalo bi početi tijekom veljače. Dakle emisija se NE emitira uživo.

Problem na kojem bismo radili mora biti mjerljiv, tj. u kratkom vremenu moramo moći postići mjerljivu i znatnu promjenu. U ovom času smo zainteresirani za dolje navedene probleme i njima slične.

Detalji ovdjehttp://eftterapija.blogspot.com/2012/02/jeste-li-za-nastup-u-emisji-8kat-i.html

Ako znate nekoga tko odgovara navedenom, molim vas proslijedite mail. Kako relativno malo ljudi zna za EFT ovo je prilika da se riješe muke. Uvjet je nastup na TV i da su iz Zagreba.

U prijavi maila na  eft@email.t-com.hr napišite – Strahovi – Zainteresirani za 8.kat.

Svima vam hvala na doprinosu

Marina

prof. Marina Katarina Grgić

Integrativni psiho – energoterapeut

Certified Energy Coach

email: eft@email.t-com.hr

web: www.eftterapija.blogspot.com

        www.energycoachonline.com

 

mob: 091 254 7787

Oglasi

About apoloncentar

Apolon pokreće ljude

Rasprava

Komentari su isključeni.

UPIŠITE VAŠU E-MAIL ADRESU I PRIMAJTE NEWSLETTER, ČLANKE, NOVOSTI I OBAVIJESTI APOLON CENTRA
IZJAVA O PRIVATNOSTI: Označavanjem gumba dajem privolu da se moji podaci koriste za slanje informacija o programima Apolon centra putem e-maila i newslettera.Razumijem i prihvaćam da privola ostaje važeća do opoziva.Razumijem da svoju privolu mogu povući u bilo kojem trenutku putem linka unsubscribe u newsletteru ili direktnim kontaktom na e-mail apolon.studio@gmail.com

Pridruži se 1.968 drugih sljedbenika

Statistika

  • 1.097.478 pregleda

POKLON BON

KATEGORIJE

Oglasi
%d bloggers like this: