Anja Alavanja rodila sina Jakova – čestitamo i Ivani, Nataši, Ivani, Lindi i Andrei, mladim mamama siječanj 2012!

Svim našim polaznicama Prenatal programa vježbi za trudnice ( koje se uvijek “klade” koja će prva dočekati radosni događaj 🙂 javljamo da je Anja rodila u petak, 27.01.2012. u bolnici Sv.Duh.

“Sve je prošlo u najboljem redu, Jakov je odlično, idealna beba od 3600 g”.

Čestitamo dragoj Anji koja je marljivo pohađala naš Prenatal program vježbi za trudnice i još u četvrtak ujutro, dan prije porođaja, odvježbala bez problema cijeli trening! Bravo Anja! I bravo svim ostalim mladim mamama, koje mi se redovno javljaju sa sličnim pričama i povratnim informacijama, koje mi je uvijek drago čuti, jer mi je veliko zadovolljstvo raditi sa Vama. U siječnju 2012. su nam još rodile Nataša, Ivana, još jedna Ivana, Linda i Andrea!

Sve najbolje želim, a čestitkama se s veseljem pridružuju sve žene iz ekipe koje radosni događaj tek očekuje! Budući da Vas je sad bivših trudnica sa našeg Prenatala već poveliki broj, a neke su nam tu po drugi put, sa drugom bebicom, uvijek mi je Vas je drago čuti i bit će uskoro prilike za još zanimljivih zajedničkih druženja “mladih mama” koje pripremamo.

Čujemo se sa novostima!

Svako dobro želim,

Jasna i Prenatal grupe

Anja Alavanja rodila sina Jakova — Story.hr

www.story.hr

Jedna misao o “Anja Alavanja rodila sina Jakova – čestitamo i Ivani, Nataši, Ivani, Lindi i Andrei, mladim mamama siječanj 2012!

  1. jako me veseli ova vijest. prošlo je mnogo od kada sam gledala emisije koje je vodila Anja, mila, bistra. Ma, čestitam. I Vama koji dajete podršku budućim majkama!
    od srca

    Jasenka

Komentiraj

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.