Obavijest Zumbašicama!

Drage naše plesačice sadašnje i buduće,

obavještavamo Vas da ove subote, 28.01.2012. tečaj Zumba mix energy plesa iznimno počinje u 19:15 sati ( do 20:15 h).

Iskoristite i dođite i na ovaj besplatni prezentacijski sat!

NOVA ZUMBA – ENERGY MIX: zabava zagarantirana :) !


Zumba Energy Mix je zabavan suvremeni plesni fitness koji je podoban za sve koji žele poboljšati svoju fizičku kondiciju, kao i za one koji ju žele održati. To je temperamentni Mix koji se sastoji od elemenata plesa kombiniranih u zanimljivoj koreografiji.

Jedan sat Zumba Energy Mix-a sadržava u sebi  Merengue, Samba, Regueton, Salsu, Cuba, Sirtaki, Afro i još puno drugih zanimljivih i zabavnih plesova!

Zumba Energy Mix nije klasični zumba ples kakav ste već mozda vidjeli – po prvi puta u Hrvatskoj nudimo vam temperamentne nacionalne plesove iz Irske, Grčke, Brazila, Kube, Ukrajine…i naravno Kolumbije, u kojoj je Zumba i nastala.

Zumba Energy Mix ima vrlo pozitivan učinak na krvožilni sustav, pomaže skidanju suvišnih kilograma, te učvršćuje sve mišićne skupine, a time ujedno omogućava pravilno držanje tjela i ispravno disanje, što je vrlo važno za zdravlje.

Zumba Energy Mix – je jako dobar antidepresiv! Omogućava opuštanje na zabavan način, uz ritmove koji olakšavaju otpuštanje stresa i napetosti. Kako se stres i napetost smanjuju, zadovoljstvo se povećava, a s time i količina energije i snage.

Ako želite na taj način doprinijeti svom zdravlju i uz to naučiti i različite vrste plesova – za Vas je odličan izbor – Zumba Energy Mix! :)

Mjesečno: 130 kn, a za članove Apolona i Kluba plesa Apolon: svega 100 kn!

Termin tečaja:  subotom 18.30 – 19.30

Ne propustite besplatne prezentacijske satove: tijekom siječnja 2012. svake subote: (14.01., 21.01. i  28.01.)

Vodi: Marija Milevska

magistar tjelesnog odgoja (rekreacija, zdravstvena fizička kultura, fizioterapija, psihologija), fizioterapeut, stručnjak za aerobik

Dođite, isprobajte, plešite i zabavite se s nama uz brze ritmove Nove Zumbe!

Dojmovi polaznica:

Sanja Bednjanec: Bila sam u subotu na ZUMBI u Apolon centru. Kao što sam nekima poslala obavijest, tijekom siječnja, subotom od 18.30 do 19.30, u Apolon centru se održava besplatna prezentacija zumba mixa.

Uglavnom, otišla sam vidjeti kako to izgleda i oduševilo me. Bila sam potpuno mokra. Ali, to nije ono najvažnije.
Voditeljica je toliko puna veselja, zaraznog veselja, tako da se već dugo nisam tako dobro osjećala. Njezina radost je zarazna. Vjerujte mi. Cura/žena me oduševila svojim zaraznim osmijehom i radošću.

Zbog toga vam toplo preporučam, ako razmišljate o bilo kakvoj rekreaciji, da dođete ove subote i isprobate zumbu. Svatko radi koliko može, bez ikakve prisile, ali garantiram vam sat vremena veselja i radosti. I znoja. I nakon toga dobrog osjećaja. Samo ponesite ručnik, udobnu odjeću i preporučila bih neke tenisice. Ili papuče, ali nešto u čemu vam se neće sklizati. Može i one čarape koje imaju podlogu….Zaboravila sam reći da je mjesečna članarina 100 kn ili 130 kn što nije puno (morate priznati). Znači, ako razmišljate o bilo kakvoj rekreaciji, dođite ovu subotu pogledati o čemu se radi. Besplatno je!!!!

 

Komentiraj

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.