Besplatni seminar o programu Uklanjanje sabotaža iz podsvijesti

Zaokret u 2012. godini- predavanje- Budućnost je u vašim rukama!

Jeste li željni zaokreta u svom životu? Osjećate li se spremnima aktivirati svoje unutarnje i još neprepoznate resurse?
Stvarnost se gradi iznutra prema van. Pozivamo vas da nam se pridružite na programu, ukoliko želite odskočiti puno dalje u vlastitom ostvarenju u znakovitoj 2012. godini.
Riječ je o grupnom radu i razgradnji unutrašnjih uvjetovanosti, kao i grupnoj i energetskoj podršci ka ostvarenju vaših ciljeva u periodu od 7-tjedana.

Pranoterapeut i voditelj Škole Intuitivnog Iscjeljivanja i Integriteta, Sanela Ahmetović održati će u subotu 14. 01. 2012. besplatni seminar o 7- tjednom programu “Uklanjanje sabotaža iz podsvijesti”.

Termin: 16:15 – 18:15h, Apolon centar, Zagreb, Derenčinova 1, IV kat, Kvaternikov trg. Pozivamo vas na predavanje o razrješavanju ograničenja unutar nas samih.

Novo doba u kojem se budimo; Vidimo i živimo ONO što vjerujemo.
Dobra vijest je da naša podsvijest dopušta reprogramiranje obrazaca vjerovanja. Loša vijest je da osim što imamo pregršt vlastitih ograničavajućih uvjerenja, mi nosimo i obrasce preuzete iz prošlosti predaka, obitelji, sadašnjeg okruženja.
Točnije mi živimo i percipiramo vanjski svijet u skladu sa podsvijesnim sadržajem iznutra. Živimo spavajući i koristimo svega mali dio vlastitog cjelokupnog kreativnog potencijala.
Prepoznajete li ponekad susret sa ovim negacijama? Nemogu. Nisam toliko/ nisam dovoljno… neznam to.
Česta brojalica našeg podsvijesnog uma. Gotovo kao hipnotički obrazac, ponovno i ponovno vraća se u najrazličitijim oblicima i nagriza osjećaj cjelovitosti i vlastite osobne snage. Jesmo li doista dosegnuli vrh svoje osobne snage ili postoji još mnogo drugih potencijalnih resursa, koje bismo mogli aktivirati i upotrijebiti kada bismo počeli drugačije doživljavati sebe?

Razumijemo li da naša vlastita percepcija postaje i naša uvjetovanost? 
Mi naposlijetku vjerujemo samo onom što vidimo i tako prestajemo koristiti stvaralački um koji bi nas rado poveo u nespoznato- radi širenja, poradi evolucije. Istina je da mi živimo i vidimo uglavnom ONO što vjerujemo. Naš um postaje izlizano projektno platno na koji naša podsvijest ispisuje simbolične memorije, objašnjavajući nam da ono što se nalazi izvan nas, zapravo je definirano iznutra prošlim iskustvom tj. zastarjelim zaključcima o stvarnosti.
Trebali bi biti u sadašnjosti, bez obrisa prošlosti, projicirajući se na čisto bijelo platno bez uplitaja sjećanja i zaključaka iz tih sjećanja.

Naša stvarnost se svakodnevno tumači na temelju prošlih iskustava koje smo imali i tako se oni ponavljano manifestiraju iznutra prema van. Zašto?
Jer slično privlači slično. Ono što je unutra- postaje biti i vani.
Svakodnevni uticaj oslikavanja sadašnjosti iz zbroja prošlih iskustava utiče na kreativnost i slobodu u stvaranju naše budućnosti. Vrtimo se u jednim te istim tračnicama našeg podsvijesnog uma. Naposlijetku se pitamo gdje je nestalo koračanje u nepoznato?
Ili se to više niti ne sjetimo zapitati…

” Prave odgovore nalazimo onda kada smo postavili prava pitanja.”

Uz pomoć pravih pitanja prepoznajemo i prave odgovore/ rješenja. Pitanja poput što mi je doista istinski važno i tko/gdje je doista najveća potpora u postizanju tog cilja, pomoć su pri postizanju učinkovitosti, svrhovitosti i sigurnosti u pravcu našeg ostvarenja.

Program Uklanjanje sabotaža iz podsvijesti će vam omogućiti da:
1.  se unutarnji otpor spram obilja ukloni i da obilje slobodno poteče svim područjima vašeg života
2.  nesvjesni otpor spram željenog cilja bude osvješten i zamijenjen svrhovitim programom prihvaćanja i primanja onog što vam je potrebno
3.  se vaša unutrašnja bit, iskra svrhovitosti uskladi se sa plamenom ostvarenja vlastitog bića, onog Većeg Ja u nama, kako bi bili vođeni sa lakoćom ka svom najpovoljnijem  rezultatu
4.  vaša okolina podržava vašu emocionalnu transformaciju i energetski pomaže usidriti nove osnažujuće programe u vašu podsvijest.
Okolina koja nam reflektira istinski bezazlenu i bezuvjetnu podršku, najvažnija je komponenta u našem razvitku i životnom progresu.
Dokazano je da društvo i okolina određuju pojedinca tj, njegov sustav uvjerenja.

Cilj ovog programa je:

– Usmjeriti sposobnost manifestiranja ka najvažnijim ciljevima
– Ukloniti sabotaže iz područja obiteljskih obrazaca, a tiču zdravlja, novca, ljubavi ili integriteta
– Osvijestiti unutrašnju moć i otvoriti se potpunom potencijalu naše nadsvijesti

Budućnost je u vašim rukama! Ne odbacujte svoje prilike.

Program Uklanjanja sabotaža iz podsvijesti počinje 15.01. 2012. u nedjelju. Održavati će se nedjeljom,od 16 – 18h. Prijave su u tijeku. Sedam nedjelja zaredom. Uvodno predavanje na tu temu održati ćemo dan prije, u subotu 14.01.2012. u 16:15h., Apolon centar, Derenčinova 1/IV

Znanstvena istraživanja  potvrdila su da je potrebno 57 dana, treninga uma svakodnevno 1h, da bi se promijenili obrasci koji zadržavaju neželjene navike ili ponašanja aktivnim. Dakle, za sve one koji su željni promijene i svjesni su da im je potrebna, ovaj program je prilika da ostvare ono o čemu su sanjali već u 2012. Idemo zajedno ka pobjedi unutrašnjeg sabotera. Vi sami odabirete područje na kojem radite. Odlučite se i pridružite nam se. Zajedno smo jači!

Predbilježbe na program i direktne upite na email: vac_center@yahoo.com ili telefon 091 8843 816

Sanela Ahmetović
Pranoterapeut
Predavač Škole Intuitivnog Iscjeljivanja i Integriteta
web: http://www.healingtenerife.blogspot.com
skype adresa za online radionice: angelic_may

Komentiraj

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.