//
sada čitate...
BESPLATNA DOGAĐANJA, DISANJE, DOGAĐANJA, ENERGETSKI RAD, Energetsko reprogramiranje, Kreativna vizualizacija, OBAVIJESTI

5D (Peta dimenzija: Aktivacija svjetlosnog tijela 5D)

.

Pozivamo Vas na novo besplatno predavanje o Petoj dimenziji: Aktivaciji svjetlosnog tijela 5D: Apolon centar, Derenčinova 1/IV, u srijedu 14.12. 2011. od 18 – 20 h.

Predavač: Ivan Palijan
učitelj / majstor aktivacije svjetlosnog tijela 5D; inicijaciju i znanje primio unutar sustava Majstorske joge

http://www.majstorska-joga.com/majstorska_joga.html

http://novazemlja.wordpress.com/

Aktivacija svjetlosnog tijela Pete dimenzije

Posted by

Osim fizičkog tijela svatko od nas posjeduje i energetska tijela viših vibracija koja postoje na svjetovima viših dimenzija odnosno gustoća. Kako bi naša svijest dosegla ta viša tijela potrebno ih je aktivirati. Aktivacijom svjetlosnog tijela Pete dimenzije naša svijest se širi sa sadašnje razine svijesti fizičkog tijela Treće dimenzije i mentalnog tijela Četvrte dimenzije u Petu dimenziju u kojoj prestaju vrijediti stara pravila i zakoni i počinju vrijediti nova. Postajemo svjesni naše moći stvaranja kojom u trenutku možemo manifestirati sve što poželimo. Postaje nam dostupno sve znanje koje postoji. Rješavamo se svih starih obrazaca koji su nam stvarali mentalne blokade i bolesti našeg tijela. Konačno postajemo slobodni i spoznajemo našu pravu prirodu i prirodu svega što postoji.

RADIONICA AKTIVACIJE SVJETLOSNOG TIJELA PETE DIMENZIJE UKLJUČUJE:

  • Sakupljanje fragmenata duše
  • Aktivaciju svjetlosnog tijela 5D
  • Tehniku manifestacije
  • Tehnike disanja
  • Tehnike vizualizacije
  • Energiziranje hrane, vode i prostora

SAKUPLJANJE FRAGMENATA DUŠE

Tijekom naših brojnih inkarnacija ostavili smo djeliće svoje svijesti rasute po cijeloj Kreaciji. Iz čiste ljubavi i emocionalne vezanosti naša je svijest ostaje na mjestima na kojima smo živjeli dugo nakon što ih je naša duša napustila. Kako bismo postali cjeloviti i dignuli svoju svijest na višu vibraciju Pete dimenzije potrebno je sakupiti njene djeliće i vratiti ih nazad. Ovaj proces nam daje osjećaj cjelovitosti i promatramo kako naša duša sjaji puno većim sjajem nego do sada. Rješavamo emocionalne odnose iz prošlih i ovog života, opraštamo sebi i drugima i slobodni smo krenuti naprijed.

AKTIVACIJA SVJETLOSNOG TIJELA 5D

Nakon što su sakupljeni dijelovi naše svijesti rasuti po Kreaciji spremni smo za izgradnju svjetlosnog tijela Pete dimenzije odnosno gustoće. U našoj je svijesti sakupljeno dovoljno svjetlosti koja nam omogućuje da probijemo omotač Treće i Četvrte dimenzije i da dignemo svoju svijest na višu, puno finiju vibraciju. Svjetlosno tijelo Pete dimenzije gradimo svjetlom naše vlstite duše, naše vlastite svijesti. Ono se naziva i vozilo, odnosno merkaba i sastoji se od dvije trostrane piramide koje se isprepliću i rotiraju oko svoje osi.

TEHNIKA MANIFESTACIJE

Kada se nalazimo na višoj frekvenciji, gustoći svijesti manifestacija onoga što želimo da se dogodi, što želimo u našem životu je brza, trenutna. Ne postoji ograničenje onog što možemo manifestirati. Naša je svijest beskonačna isto kao i naša sposobnost kreacije.

TEHNIKA DISANJA

Kako bismo umirilil svoju svijest i ušli u procese fragmentacije duše, manifestiranja i podizanja na višu razinu pomoći ćemo si dahom. Naš je dah vezan za naša emocionalna stanja. Kada smo uzbuđeni dišemo brzo, kada smo opušteni dišemo sporo. Naučit ćemo kako dahom umiriti um i dovesti ga u sadašnji trenutak.

TEHNIKA VIZUALIZACIJE

Prije nego što nešto manifestiramo, to mora nastati u našoj svijesti. Naučit ćemo kako stvoriti sliku onoga što želimo, sa što više detalja, atmosferom i osjećajima, kako poslati svjetlost u našu viziju i pustiti da se naša vizualizacija pretvori u kreaciju.

ENERGIZIRANJE HRANE, VODE I PROSTORA

Svetlost možemo usmjeravati prema potrebi i energizirati hranu, vode, prostor i sve ostalo da vibrira na frekvenciji koja odgovara nama i drugima i da bude ispunjeno svjetlošću.

Postano u Aktivacija svjetlosnog tijela 5D

Oglasi

About apoloncentar

Apolon pokreće ljude

Rasprava

Komentari su isključeni.

UPIŠITE VAŠU E-MAIL ADRESU I PRIMAJTE NEWSLETTER, ČLANKE, NOVOSTI I OBAVIJESTI APOLON CENTRA
IZJAVA O PRIVATNOSTI: Označavanjem gumba dajem privolu da se moji podaci koriste za slanje informacija o programima Apolon centra putem e-maila i newslettera.Razumijem i prihvaćam da privola ostaje važeća do opoziva.Razumijem da svoju privolu mogu povući u bilo kojem trenutku putem linka unsubscribe u newsletteru ili direktnim kontaktom na e-mail apolon.studio@gmail.com

Pridruži se 1.968 drugih sljedbenika

Statistika

  • 1.097.478 pregleda

POKLON BON

KATEGORIJE

Oglasi
%d bloggers like this: