Uran i Mjesec dovode do velikih promjena!

Potpuna pomrčina Mjeseca i kretanje planeta Urana, koji od 10. prosinca kreće direktno, dva su važna astrološka događaja koje nam Univerzum poklanja u subotu 10. prosinca 2011. Ujedinjeni, ovaj par tranzita će nam pomoći pronaći ravnotežu u životu i pomak naprijed sa svojim planovima!

Uran i pet njegovih “Mjeseca”

Pomrčina mjeseca posebno je moćno vrijeme punog Mjeseca koje se događa svakih 6 mjeseci. U ovo vrijeme, Mjesec u znaku Blizanaca i Sunce u znaku Strijelca su u opoziciji. Treba pronaći ravnotežu između “velike slike” i gubljenja u detaljima. Blizanci i Strijelac su oboje brbljavi i nemirni znakovi, pa ćemo imati potrebu kretati se, družiti, ali i biti privučeni nestvarnim snovima i planovima. Primarni je cilj zadržati prizemljenost i dovoljno fokusiran um koji bira jedan cilj – i zatim ga sprovesti!

Na sreću, Uran kreće istoga dana direktno, pa ćemo imati sve alate za kretanje naprijed sa većm projektom …i možda nečim radikalno drugačijim! Uran nam je u drugoj polovici ove godine prilično otežavao mnoge planove i “podmetao nogu” za vrijeme svog retrogradnog perioda kretanja od srpnja 2011. Zapinjalo je, nije teklo glatko, morali smo često u čudu zastati i pronalaziti najbolje načine kako ići dalje. No, taj bolni period završava, taj moćni planet ponovno je na ravnom putu, pa ćemo dobiti hrabrost i motivaciju da zaista, jednom za svagda promijenimo svoj život!

Uran i 5 njegovih satelita

Letjelica Voyager2, za vrijeme svog leta oko Zemlje 1986., snimila je snimke koje su montirane u gornju sliku. Uran izgleda kao plava lopta, slično kako bismo ga prirodno mogli vidjeti golim okom. Njegovi sateliti ( “mjeseci”) od najvećeg do najmanjeg su: Ariel, Miranda, Titania, Oberon i Umbriel.

Objavio Apoloncentar Zagreb

Holistic Centre - Family & Eco Friendly Lifestyle Club

%d blogeri kao ovaj: