Besplatno predavanje: CVJETNA TERAPIJA ZA LJEPOTU I RADOST DUŠE (Bachove cvjetne kapi)

Besplatno predavanje na temu „Cvjetna terapija za ljepotu i radost duše“ ili kako cvjetni pripravci Dr. Bacha mogu unijeti olakšanje i ljepotu življenja u naše živote

održat će se u srijedu,  07.12.2011., u trajanju od 18.30–19.30 sati,

Centar Apolon, Derenčinova 1/ 4 kat, Zagreb

Cilj predavanja je prenijeti informaciju o postojanju izuzetnih i potpuno prirodnih cvjetnih pripravaka i upoznati zainteresirane o djelovanju koje ovi jedinstveni pripravci imaju na našu dušu, a time i na naše tijelo.

Korištenje kapi olakšava stanja naše duše (poput strahova, usamljenosti, neodlučnosti, nesigurnosti, nepovjerenja, povrijeđenosti, obeshrabrenosti, sumnje, pretjerane brige za druge, nezainteresiranosti) i time pruža mogućnost da se možemo osjećati bolje, lakše se nositi sa svakodnevnim izazovima i živjeti puno mirnije, kvalitetnije i zadovoljnije.

Kapi mogu biti i izuzetna podrška u prolaženju kroz zahtjevne faze života, kada smo izloženi izuzetnom stresu, fazi promjena u nekim segmentima života, rastanku ili gubitku voljenih osoba. Posebno su blagotvorna podrška djeci u raznim fazama odrastanja, kao i roditeljima koji ih u svemu tome prate.

O predavaču:

Branka Barović, trenerica i konzultantica za osobni razvoj, kroz osobno iskustvo i kroz različite pristupe u radu, kombinacijom brojnih znanja, vještina i alata iz područja osobnog razvoja pomaže zainteresiranim ženama otkriti jedinstveni put prema življenju života s radošću i dubokim unutarnjim mirom.

Osobno transformacijsko iskustvo u korištenju kapi koji je doživjela u zahtjevnoj fazi života pretvorilo se u višegodišnje druženje s kapima i otkrivanje snage koju nam priroda daje na tako čudesne načine.

Vođena željom da dio informacija o stečenim iskustvima prenosi ženama kojima je potrebna podrška na putu otkrivanja sebe pokrenula je program za unaprjeđenje kvalitete života žena pod nazivom „BB metoda“, u sklopu kojeg se, uz brojne radionice za žene odvijaju i informativna predavanja o različitim pristupima koji mogu biti podrška na tom putu.

Dodatne informacije na tel. 091 5319259

ili mailom  putpromjene@gmail.com

Objavio Apoloncentar Zagreb

Holistic Centre - Family & Eco Friendly Lifestyle Club

%d blogeri kao ovaj: