50% popusta na 4 Radionice Smijeha (ponuda se odnosi na Čakovec, Varaždin i Zagreb)

Nemate razloga za smijeh? Čak ni vicevi nisu što su nekad bili…ali ipak nije sve tako crno, daleko od toga. Smijeh i radost dolaze u trenutku. Ovo je ponuda za sve one koji žele više smijeha i radosti u svojem životu te žele unaprijediti zdravlje i kvalitetu života. Sudjelujte na 4 Radionice Smijeha u «BIO-TOP» Centru za njegu tijela i savjetovanje i podarite svome tijelu i duhu veoma snažan energetski tuš uz smijeh i radost te masažu unutarnjih organa.
 

 

800kn
VRIJEDNOST

50%
POPUSTA
400 kn

CIJENA

kupon 80 kn Kupi kupon

Ponuda je aktivna!
Kupnja kupona za ovu ponudu je još uvijek moguća. Ponuda uskoro ističe, požurite s kupnjom!
 Ponudu organizira Direct Club: http://www.direct-club.net/offer.php?id=245

Napomene:

  • jedna osoba može iskoristiti više kupona
  • rok iskoristivosti kupona je 30 dana od datuma kupnje kupona
  • ponuda se odnosi na Čakovec, Varaždin i Zagreb
  • termin po dogovoru kad se skupi min. 12 osoba

Kontakt:

«BIO-TOP» Centar za njegu tijela i savjetovanje

    Luje Bezeredija 2, 40 000, Čakovec, Hrvatska
    email: bio-top@ck.t-com.hr
    mob:  +385 92 1473 401

Znanstvena istraživanja dokazuju da je smijeh jedini lijek bez štetnih posljedica o čemu se sve više govori i piše u medijima. Životne brige mogu uništiti naše zdravlje, naštetiti našim društvenim i poslovnim odnosima. Odsustvo smijeha današnjice je vrsta patologije povezana s disfunkcionalnim ponašanjem kao što su osjećaji straha, krivnje,depresije i dr. Smijeh automatski donosi otpuštanje teškoća, stresa, napetosti te poboljšava zdravlje i kvalitetu života. Na Radionicama Smijeha u «BIO-TOP» Centru za njegu tijela i savjetovanje smijehom možete iscijeliti prošlost proširujući svoju percepciju, otpuštajući strahove te uvidjeti mnoga prošla bolna iskustva kao smiješne anegdote. Smijeh može iscijeliti i sadašnjost u kojoj živimo. Terapija smijehom nudi unutarnju samospoznaju koja otkriva smiješnu stranu onoga što obično držimo vrlo ozbiljnim. Time se zadobiva novo poštovanje prema životu,shvaćajući da nam se svemir oduvijek smiješio čekajući da mu uzvratimo osmijeh.

Radionice Smijeha u «BIO-TOP» Centru za njegu tijela i savjetovanje se sastoje od jednostavnih vježbi koje grupu vode u valove smijeha. Izmjenjuju se vježbama disanja, laganim istezanjima tijela, meditacijom smijeha, tehnikom iscjeljivanja i za kraj – opuštanjem (yoga nidra). Tijekom procesa ćete doslovno masirati sve svoje unutarnje organe i jačati ih.

Objavio Apoloncentar Zagreb

Holistic Centre - Family & Eco Friendly Lifestyle Club

%d blogeri kao ovaj: