Besplatna prezentacija srijedom: Traume uzrok, djelovanje i čišćenje

Traume nastaju tijekom cijelog dosadašnjeg života. Od  vašeg začeća  u majčinoj utrobi do sada. To se može pročitati. Da biste znali kako i gdje nastaju traume, kako ih pročitati i još važnije, kako ih ukloniti brzo i efikasno zauvijek, dođite u APOLON STUDIO u srijedu, 23.studenog 2011. u 18 sati, na prezentaciju pod imenom TRAUME UZROK, DJELOVANJE I ČIŠĆENJE koje će održati Ivan Modrušan.

Kada imate problem s bolnim dijelovima tijela… sve je u redu, a dalje boli. To je očiti znak da je u tom dijelu tijela trauma.
Kad nastupi bolest i teško ju je liječiti. To samo znači da je tu trauma, energetska blokada.
Opći umor je simptom koji ukazuje da negdje vrlo dobro funkcionira trauma, energetska blokada koja blokira i uzima energiju koja vam je potrebna za svakodnevne aktivnosti.
Kad su odnosi s osobama do koih vam je stalo problematični, u pitanju je trauma. Čišćenjem traume se automatski poboljšavaju odnosi .
Kad ste nervozni i stalno u stresu, negdje vam leži trauma.
Kad ste bezvoljni i ne volite ni sebe ni ostatak svijeta – trauma se očito proširila u vašem tijelu.
Možete vidjeti da za svaki poremećaj u osnovi stoji trauma.
TRAUMA JE ENERGETSKA BLOKADA PROTOKA ENERGIJE U TIJELU
Traume imaju svojstvo spajanja, udruživanja, a bitno je to da samostalno uzimaju energiju iz tijela.
Traume se mogu čistiti samo na podsvjesnom i energetskom nivou. Svaki pokušaj svjesnog čišćenja dovodi još do produbljenja.

O predavaču: Ivan se poslije gubitka vida počeo interesirati za uzroke i način otklanjanja svoje bolesti. Postao je aroma maser i dalje se razvijao u psiho energo terapeuta. Koristi više tehnika rada, a okosnicu njegovog rada čini čišćenje trauma. To je sam pronašao brzi i učinkoviti način djelovanja na traume. Za više pojedinosti o radu i upite o tretmanu možete pitati na www.ivanmodrushan.site90.com ili na telefon 091 943 12 44
VIDEO LINK: energo tretman:čišćenje traumaIvan Modrušan
Skype: Gakivan
+385919431244
www.youtube.com/watch?v=JGC_R9NPr-o
www.ivanmodrushan.site90.com