Pun Mjesec u studenom: Bik i Škorpion!

Pun Mjesec u znaku Bika: 10.studenog 2011.

Bik je tvroglavi znak. A Škorpion nije taj koji se povlači i lako predaje. Dakle, kada Sunce i Mjesec suoče ta dva znaka ravno nasuprot jedan drugome, nećete znati na koju se stranu okrenuti!

Škorpionov fokus je na dubokim, intimnim vezama, a Bik voli ugađati sebi. Bit će natezanja u partnerstvima oko slijeđenja partnerovog vodstva u svakom pogledu i želje da se prvo pobrinete za vlastite potrebe. Nema laganog rješenja, no ako se nađete na pola puta i zadovoljite bar jedan svoj hir, razvit ćete još bližu vezu sa tom posebnom osobom.

No, ovdje su još Mars i Djevica... no to je dobro. Mars izlazi iz zaigranog Lava, željnog svjetla pozornice, u znak Djevice okrenutu ka detaljima. Mnogo ćete toga obaviti. I tako mjesecima, jer Mars ostaje u znaku Djevice do srpnja 2012., pa ćete imati puno vremena za obavljanje svega. Pripazite da se ne upetljate u vlastite igre moći dok dokazujete da je vaš način jedini i najbolji. Budite maksimalno taktični, pa će se situacije rješavati sa najboljim mogućim rezultatom, jer ćete kroz dugo razdoblje efikasno i detaljno pristupati problemima.

Komentiraj

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.