KIRLIANOVA FOTOGRAFIJA – snimanje energetskih otisaka, pogled na auru u funkciji zdravlja

Najave  za rezervaciju termina obavezne.

Kirlianova fotografija danas je najpreciznija i najprihvatljivija metoda za dobivanje uvida u stanje energetskog sustava čovjeka, životinja, biljaka, minerala…

Još krajem 19. stoljeća prve “kirlianove fotografije” dobio je Nikola Tesla kao popratne efekte u svojim pokusima s visokofrekventnim transformatorima. Kako je u to vrijeme bio zaokupljen bežičnim prijenosom energije na ovakve i slične popratne pojave nije previše obraćao pažnju. Na slici ispod je Nikola Tesla pored jednog od svojih transformatora.

Tek četiri desetljeća kasnije, 1939. godine u Ukrajini, Semjon Davidovič Kirlian do sličnog efekta dolazi popravljajući jedan medicinski instrument. Upravo po njemu se ovakva vrsta fotografije danas naziva Kirlianova fotografija.
Nikola Tesla

Za snimanje Kirlianove fotografije danas se koriste specijalni uređaji koji generiraju posebne struje.
Kada neki objekt dođe u dodir s takvim strujama nastaje efekt koji se u fizici i elektrotehnici naziva “korona” i koji je lako vidljiv golim okom. Na Kirlianovim fotografijama zabilježena je upravo ta korona. Oblik korone ovisi o energetskom stanju organizma, odnosno o stanju aure, pa se na osnovu toga pouzdano može utvrditi i psihofizičko stanje organizma, odnosno napraviti energetska analiza.

Kružni dijagram
Na čemu se zasniva energetska analiza putem Kirlianove fotografije?
Za određivanje energetskog stanja organizma, odnosno za pogled na auru radi se Kirlianova fotografija vrhova prstiju.
Iz akupunkture je poznato da u tijelu (pored krvožilnog, limfnog i drugih sustava) postoji i energetski sustav, odnosno sustav energetskih kanala (meridijana) koji prožimaju i povezuju sve organe i dijelove tijela. Na osnovu te činjenice, i činjenice da su energetski centri na vrhovima prstiju putem brojnih mikromeridijana povezani s glavnim meridijanima, a preko njih s pojedinim organima, moguće je snimanjem Kirlianove fotografije vrhova prstiju ruke pouzdano odrediti energetsko stanje cijelog organizma, odnosno stanje “aure”.
 
Na dijagramu ispod vidi se da je vrh svakog prsta povezan s određenim dijelom tijela. Konkretno, vrhovi kažiprsta povezani su s kralježnicom i debelim crijevom. Ostali prsti povezani su s drugim dijelovima tijela. Gledajući oblik, gustoću, svjetlinu i ostale karakteristike korone prstiju dosta pouzdano i precizno može se odrediti energetsko, a samim tim i fizičko stanje pojedinih organa, odnosno, psihofizičko stanje čovjeka.
Shema za kažiprst

O autoru:

Zvonko Zgorelac, magistar inženjer elektrotehnike, za Kirlianovu fotografiju zainteresirao se 1999. godine, te započeo istraživanja na tom području. Pomoću profesionalnog uređaja načinio je, prvo u klasičnoj, a onda i u digitalnoj tehnici mnoštvo kvalitetnih fotografija kirlianovom tehnikom. Za svo to vrijeme kroz brojne pokuse, te proučavajući stručnu literaturu o Kirlianovoj fotografiji i srodnim disciplinama usavršavao se u izradi i tumačenju Kirlianovih fotografija.
Do sada je autor u Hrvatskoj Kirlianovu fotografiju predstavio na nekoliko specijaliziranih sajmova uključujući i ovogodišnji Jesenjski zagrebački velesajam. Na svim prezentacijama zabilježen je izniman interes, a posebno na Zagrebačkom velesajmu gdje se u pet dana trajanja velesajma stalno tražio dodatni termin za snimanje.
 
Iskoristite priliku i rezervirajte svoj termin za snimanje i detaljnu energetsku analizu koja će se vršiti USKORO!. Snimanje i detaljna analiza traju oko 45 minuta, a cijena je 150 kn.
Predbilježbe se primaju na:
mobitel: 091/532-53-59
Više o Kirlianovoj fotografiji i mogućnostima njene primjene možete vidjeti na internet stranicama: www.specijalni-projekti.com