Sunce ulazi u intenzivnog Škorpiona!

Sunce, Spiritualnost i Škorpion

23. listopada 2011. Sunce se oprašta za znakom Vage i ulazi u Škorpiona, dubok, tajnovit znak vladara velikih transformacija. On predstavlja smrt i ponovno rođenje, pa nije slučajnost da i datum Svih Svetih, pokojnih duša, pada u vrijeme njegove astrološke vladavine.

Za vrijeme prolaska Sunca kroz strastvenog Škorpiona, fokusirajte se na voljenog/voljenu ili na nešto do čega vam je zaista stalo. Ovaj tranzit iskoristite za svoju maksimalnu korist: bez obzira koji ste astrološki znak, ako sada odlučite koji vam je cilj, moći ćete upotrijebiti škorpionsku iznimnu energiju i osigurati se da vam ništa ne stane na put!

Sa Škorpionovim fokusom i poletom na svojoj strani, ne možete zamisliti bolje vrijeme za  dokazivanje svoje trenutne karijere. Bez obzira da li ste u potrazi za nečim novim ili ste sretni gdje jeste, sve će vam sada postati jasnije.

23. listopad:  Sunce ulazi u intenzivnog Škorpiona!

Nema mlakih osjećaja o bilo čemu kada Sunce ulazi u taj snažni vodeni znak! Ovo je odličan tranzit da date sve od sebe za ono što želite. Usmjerite svoje srce i dušu ka svojim strastima. Sunce u Škorpionu daje vam snagu i izdržljivost da postignete ciljeve na bilo kojem izabranom polju:  bez obzira želite li istrčati maraton, osnovati udrugu ili pronaći životnog partnera! Ipak, uz svoje potrebe, obratite pažnju i na potrebe drugih, jer biste se mogli zaplesti u nezgodne bitke za moć. Škorpion je znak koji se voli udruživati, pa ako možete naći ljude sa istim ciljevima, snaga dvoje, troje ili više ljudi će vas otisnuti dalje nego što biste to mogli učiniti sami.

Najveći simbol koji prestavlja Škorpiona, transformaciju i obnovu je vatrena ptica Feniks, koja se uvijek nanovo rađa iz pepela. Pomognite si doseći najviše zamislive visine tako da otpustite bilo što – ili bilo koga što više nije kompatibilno sa vama kakvi ste sada trenutno. Kada rasčistite prošlost, budućnost će vam postati  jasnija, a žestoka odlučnost ovog znaka će vas držati na pravome putu! 26. listopad: Mladi mjesec u Škorpionu

Za vrijeme ovog novog mjesečevog ciklusa, novac je velika tema, pa računajte na financijska pitanja. Ključna riječ je praktičnost.

Ne očekujte slaganja i koncenzuse. Rijekti su znakovi tako snažno i borbeno motivirani kao Škorpion, pa iskoristite ovo vrijeme da učinite sve što možete da svoje ciljeve i snove odvedete dalje. Sada budite radišni i prakticirajte strpljivost, jer ćete se za vrijeme idućeg punog mjeseca u studenom 2011. (10. studenog u znaku Bika) moći osvrnuti na sve što ste sada postigli!