SMIJEH PRIVLAČI RADOST, OSLOBAĐA VAS !

SMIJEH PRIVLAČI RADOST, OSLOBAĐA VAS NEGATIVNOSTI I VODI ČUDESNOM IZLJEČENJU!

Za sve one koji žele više smijeha i radosti, te unaprijediti zdravlje i kvalitetu svog života.

Podarite svome tijelu i duhu veoma snažan energetski tuš uz smijeh i radost! Znanstvena istraživanja dokazuju da je smijeh jedini lijek bez štetnih posljedica o čemu se  sve više govori i piše u medijima. Životne brige mogu uništiti naše zdravlje, naštetiti našim društvenim i poslovnim odnosima. Odsustvo smijeha današnjice je vrsta patologije povezana s disfunkcionalnim ponašanjem kao što su osjećaji straha, krivnje, depresije i dr. Smijeh automatski donosi otpuštanje teškoća, stresa, napetosti te poboljšava zdravlje i kvalitetu života. Smijehom možete iscijeliti prošlost proširujući svoju percepciju, otpuštajući strahove te uvidjeti mnoga prošla bolna iskustva kao smiješne anegdote. Smijeh  može iscijeliti i sadašnjost u kojoj živimo.
Terapija smijehom nudi unutarnju samospoznaju koja otkriva smiješnu stranu onoga što obično držimo vrlo ozbiljnim. Time se zadobiva novo poštovanje prema životu shvaćajući da nam se svemir oduvijek smiješio čekajući da mu uzvratimo osmijeh.

Dobrobiti radionice smijeha:

 • – više kisika i životne energije (prane) u tijelu
 • – tijekom smijeha luči se hormon sreće (serotonin) prirodni antidepresiv i endorfin, hormon koji olakšava i uklanja bolove
 • – jača se imunološki sustav
 • – smanjenje visokog krvnog pritiska
 • – smanjenje kolesterola i šećera u krvi
 • – balansiraju se moždane hemisfere
 • – doprinosi stvaranju psihofizičke harmonije
 • – više radosti i entuzijazma
 • – povećana kreativnost i produktivnost
 • – povećano samopouzdanje
 • – poboljšana komunikacija s drugim ljudima
 • – lice zrači sjajem i ljepotom.

Radionice smijeha uz znanje koje dobivate sastoje se od jednostavnih vježbi koje grupu vode u valove smijeha. Izmjenjuju se vježbama disanja, laganim istezanjima tijela, meditacijom smijeha i za kraj – opuštanjem. Tijekom procesa ćete doslovno masirati sve svoje unutarnje organe i jačati ih.

Mjesto održavanja: Zagreb, Apolon centar, Derenčinova 1/IV

Termin održavanja: subota 29.11.2011.

Vrijeme: od 17:00 – 19:00 h

Cijene i opcije plaćanja:

 1. Na dan radionice, bez rezervacije mjesta unaprijed, plaća se puna cijena 200 kn.
 2. Rezervacija mjesta u grupi i polog: polog 100 kn (uplaćuje se na žiro račun), a 50 kn se uplaćuje po dolasku na radionicu. Tada cijena radionice za Vas s popustom iznosi 150 knPolog se u slučaju Vašeg izostanka ne vraća. 

POGODNOST RANIJE UPLATE – POPUST  NA JEDNU RADIONICU!

3. Za ranije uplate jedne radionice odjednom i osigurano mjesto u grupi – veliki popust!  Za uplate (na žiro račun) najkasnije do četvrtka 27.10.2011. cijelu radionicu plaćate svega 150 kn ( uštedjeli ste 50kn)! Uplata Vam u slučaju Vašeg izostanka/ ne dolaska na radionicu vrijedi za idući termin održavanja radionice.

POGODNOST RANIJE UPLATE – POPUST  NA ČETRI RADIONICE!

4.  Za ranije uplate ČETRI radionice odjednom i osigurano mjesto u grupi – maksimalni popust od 50%! Ako najkasnije do četvrtka 27.10.2011. uplatite četri radionice odjednom, plaćate svega 500 kn i dobivate popust od 50%, uz osigurano mjesto u grupi (ušteda 300 kn!). U slučaju ne dolaska na neki termin, uplata Vam vrijedi za  idući.

NAPOMENA: Budući da kontinuirano bavljenje ovim programom smijeha donosi najveću dobrobit, jer se postepeno promjene trajno ugrađuju u tijelo i mijenja vam se svijest i percepcija okoline, sebe samih i svijeta, dajmo najveću pogodnost za četri dolaska :).

Voditeljica tečajeva: Spomenka Žganec

Kontakt, predbilježbe i sve informacije: 092 147 34 01, e-mail:bio-top@ck.t-com.hr

Terapija smijehom je  veoma snažan i jednostavan proces kojim se osobađamo nakupljenoga stresa i uviđamo da je radost naša prava priroda! Naše prirodno stanje je stanje opuštene radosti!

Pročitajte više:

Smijeh kao lijek

Foto: Opatija – Yoga smijeha

Komentiraj

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.