Najava ThetaHealing seminara

OSNOVNI DNK seminar: petak 14.10. 2011.  – nedjelja 16.10. 2011. 

Voditeljica: Alida Del Bianco – ThetaHealing® Certificate of Science

ThetaHealing je energetska metoda i duhovna disciplina kojom razvijamo naše urođene intuitivne sposobnosti. Omogućava nam da mijenjamo naša ograničavajuća podsvjesna vjerovanja kako bi ostvarili besprijekorno zdravlje, sreću, ljubav, radost, kreativnost, uspjeh i potaknuli duhovni razvoj.                                                                                                     

Zbog  kvalitete rada te posvećenosti učiteljice svakom polazniku seminari su organizirani u manjim grupama od 10-tak polaznika.

Osnovni DNK seminar će Vas upoznati sa ThetaHealing tehnikom. Naučiti ćete kako postići theta stanje mozga i kako se povezati sa Najvišom Svijesti , te trenutno mijenjati svoju stvarnost poštujući slobodni izbor svakog pojedinca.

Posebni naglasak na ovom seminaru postavili smo na podučavanje aktiviranja DNK svakog sudionika, kojim se aktivira Kromosom mladosti i vitalnosti, Aktiviranjem jačamo telomere u našoj DNK kako bi usporili proces starenja i odumiranja stanica, a i omogucavamo otvaranje prema Bezuvjetnoj Božanskoj ljubavi.

Bit ovog seminara je usvajanje tehnike koja Vam omogućava da promijenite životne obrasce koji su podržani našim podsvjesnim vjerovanjima iz ranog djetinjstva, genetskim vjerovanjima koja smo naslijedili, povijesnim vjerovanjima koje često nazivamo i kolektivna Svijest i dublja genetska sjećanja, kao i sjećanja iz prošlih života, a i najdubljim vjerovanjima naše duše koja su zapravo sve ono što osoba «jest».

Po završenom seminaru, polaznik je spreman da postane ThetaHealing Iscjeljitelj i dobiva službenu diplomu.

Više o ThetaHealing tehnici i seminarima na www.thetahealing.hr

Za prijavu nam pošaljite email na info@thetahealing.hr  ili nas nazovite na 099/ 813 26 26 ili  052/ 394 923.

Oglasi