Budi moja voda..

Radionica Katarine Perković:  VODA

Ova je radionica posvećena u potpunosti radu s vodom, kao vidom Svjesnosti koja nas okružuje kroz SVE U PRIRODI.

Voda je najpotpunije prisutna izmjenama u prirodi kroz sva poznata materijalna stanja i općenito jedna od najneobičnijih pojava na planeti.

Sačinjava 70-80% našega tijela, izuzetna je učiteljica, a u ovoj fizičkoj pojavnosti ponaša se i kao memorijska banka za pohranjene informacije.

Simbol je za intuiciju, čišćenje starih obrazaca, uvjerenja i osjećaja koji više ne služe našoj najvišoj svrsi.

Voda je „živa“ i „pametna“, prilogođava se svojoj okolini postajući sve ono što je okružuje, s njom je lagano raditi i komunicirati kroz svjesno usklađivanje sa  svime što nas okružuje i radom na povisivanju vlastite vibracije. Samim time voda je iscjeliteljica i zaštitnica, dar Prirode kojoj se isto tako valja i odužiti.

Na radionici ćemo raditi na usklađivanju sebe sa protokom koji nas okružuje, tehnike informatiziranja vode, tehnike disanja kojima otpuštamo ono što nam više ne treba, tehnike testiranja da li je neka tekućina dobra za naše zdravlje, tehnike čišćenja i usklađivanja vode sa frekvencijama ljubavi, zahvalnosti i našeg zdravlja, ali i za povratak te iste vode Prirodi, jer napokon samo smo je posudili…

Vrijeme održavanja: subota, 10.09.2011. od 17- 20h

Mjesto održavanja: Apolon centar, Derenčinova 1/IV, Zagreb

Molimo Vas da se što skorije najavite na: 091/ 576 – 0449 ili katarina.perkovic@gmail.com

Radionicu je kreirala i vodi Katarina Perković  

Dobrodošli!