Vodenjak kontra Lava: teška dominacija!

Ove subote, 13. kolovoza 2011. pun Mjesec  je u znaku Vodenjaka koji  je točno nasuprot Suncu u znaku Lava. Sa tim planetima koji se igraju zvjezdanih borbenih igrica s nama na Zemlji, bolje je da niti jedan od njih ne pobijeđuje! To je izazovan zadatak: Vodenjak i Lav su suprotni zankovi,  u opoziciji u zodijaku.

Mjesec  u „cool“, nevezanom  Vodenjaku je buntovnički raspoložen izazivač neprilika, koji nas provocira da razbijamo ustaljenje status quo obrasce, traži  jednakost za sve i posjeduje snažnu želju pomaganja društvu. Sunce u  toplom, srčanom ali dominatnom Lavu, naprotiv tome teži osobnom priznanju i statusu. Osjećat ćemo poriv da budemo važni i brinemo više o našim voljenima nego o tome da poboljšamo svijet.

Tu situaciju još dodatno zahuktava činjenica da su oba ta znaka fiksna, a to znači tvrdoglava i nespremna na kompromise. Znači li to da je nemoguće naći zajednički jezik? Nipošto! Dapače, Svemir nam baca kao izazov boksačku rukavicu baš zato da bismo se naučili ići srednjim putem.

Ključno je pomno obratiti pažnju na sve što nas okružuje i paziti da nas se ne povuče niti na jednu niti na drugu ekstremnu stranu. Čvrsto se i prizemljeno držimo svojeg stava i tako uravnotežimo situaciju. Pronalaženje tog sretnog  srednjeg puta bit će satisfakcija vrijedna truda!

Objavio Apoloncentar Zagreb

Holistic Centre - Family & Eco Friendly Lifestyle Club

%d blogeri kao ovaj: