Pun Mjesec u Vodenjaku!

Rough comparison of sizes of Saturn and Earth....
Image via Wikipedia

Subota, 13. kolovoza, 2011.– središnjica je ljetnog razdoblja, slavlje žetve onoga što smo posijali: u prirodi, u odnosu s prijateljima, u krugu obitelji, na poslu, sa srodnim dušama i svime što nas okružuje.

Kada je pun Mjesec u Vodenjaku, Sunce je u njegovom suprotnom znaku Lava. Vodenjak je fiskni znak, a to dodaje širinu i dubinu onome što smo započeli. Zračni je znak poznat po buntovništvu, genijalnosti i razbijanju istrošenih obrazaca. Vrijeme je za proboje prema novim, revolucionalnim načinima gledanja i za postavljanje novog poretka. Vodenjakom upravljaju 2 planeta: Uran koji je poznat po kršenju uštogljenih pravila, te Saturn koji sve to stabilizira.

Pun Mjesec u Vodenjaku znači: početni impuls koji zahtijeva slobodu kao naše pravo od rođenja, nagle promjene frekvencija, veze koje nadilaze konceptualne okvire (klase, rase, ideologije), strast vizionarskih ideja, iznenađujući pomaci i proboji, viđenje kako se uklapamo u cjelinu, znanje koje se tiče drugih svjetova.

Ovaj Pun Mjesec osvjetljava: bljeskove genijalnosti, srodne duše, ljudski potencijal ka evoluciji, inovativnu uporabu tehnologije, odnose sa prijateljima, kvantne skokove u duhovnom rastu, iznenadne događaje ili realizacije koji mijenjaju vaš životni put i vaše mjesto u drušvenoj mreži.

Dobro je vrijeme fokusirati se na: ostvarenje svojih snova na način kako mogu doprinjeti široj zajednici i ljudskom rodu, eksperimentiranje sa raznim tokovima iscjeljivanja, okupljanja sa srodnim dušama, osjećaj snage grupe kada se pokušava kreirati promjena, kultiviranje novih, smjelih ideja, izražavanje svojih ekscentričnosti, a najvažnije biti vjeran sebi i djelovati u ime svih ljudskih sloboda!

 

Objavio Apoloncentar Zagreb

Holistic Centre - Family & Eco Friendly Lifestyle Club

%d blogeri kao ovaj: